Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    May 2017
    Posts
    2

    Can't connect to guild server.

    dingNo one else is having this issue in guild just me. I am connecting the same way we all do.
    Not sure what the problem is. Server is fine/up and running and people are on it, connecting the same exact way I do. I really do not like this new "my ts" thing. It seems like it's harder to connect, instead of easier now. Name changed to XXX purposely. It's a private server.
    Client log:

    5/16/2017 04:07:04 ClientUI Info Connect to server: XXX.enjinvoice.com
    5/16/2017 04:07:04 ClientUI Info Trying to resolve XXX.enjinvoice.com
    5/16/2017 04:07:04 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_tsdns._tcp.enjinvoice.com" DNS server returned answer with no data
    5/16/2017 04:07:04 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_ts3._udp.XXX.enjinvoice.com" DNS server returned answer with no data
    5/16/2017 04:07:04 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve unsuccessful, "XXX.enjinvoice.com" DNS server returned answer with no data
    5/16/2017 04:07:04 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve unsuccessful, "XXX.enjinvoice.com" DNS server returned answer with no data
    5/16/2017 04:07:04 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "enjinvoice.com" =(h: 52.28.243.194 p:0)
    5/16/2017 04:07:06 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 52.28.243.194:41144
    5/16/2017 04:07:06 TSDNS Info No TSDNS found
    5/16/2017 04:07:06 ClientUI Info Lookup finished: query= error=2
    5/16/2017 04:07:06 ClientUI Info Failed to resolve XXX.enjinvoice.com

    Things I have done to resolve this issue:


    1-Disabled Firewall/AV
    a. Added Exception
    2-Rebooted Router
    3-DNS Flush
    4-Added to bookmarks
    5-Checked and rechecked (many times) Address and PW spelling
    6- Reinstalled client--twice WITH Revo even.
    7-Checked for client updates.

    SO...
    Now what? Please help.
    Last edited by Sulfurburn; May 17th, 2017 at 03:17 PM. Reason: Adding additional information.

  2. #2
    Join Date
    May 2017
    Posts
    1
    A friend of mine is having the exact same problem. She was able to login to the server a couple times, but the past couple weeks she has not been able to login.

    Even though it doesn't make sense to check the firewall if she was able to login before, I did anyway. Tried everything OP has tried including connecting to the IP directly.

    5/17/2017 23:44:19 ClientUI Info Connect to server: XXX.typefrag.com
    5/17/2017 23:44:19 ClientUI Info Trying to resolve XXX.typefrag.com
    5/17/2017 23:44:19 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_tsdns._tcp.typefrag.com" DNS server returned answer with no data
    5/17/2017 23:44:19 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_ts3._udp.XXX.typefrag.com" DNS server returned answer with no data
    5/17/2017 23:44:20 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "typefrag.com" =(h: 52.24.30.116 p:0)
    5/17/2017 23:44:20 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "XXX.typefrag.com" =(h: 52.22.18.148 p:0)
    5/17/2017 23:44:20 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "XXX.typefrag.com" =(h: 52.22.18.148 p:0)
    5/17/2017 23:44:22 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 52.24.30.116:41144
    5/17/2017 23:44:22 TSDNS Info No TSDNS found
    5/17/2017 23:44:22 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 52.22.18.148:41144
    5/17/2017 23:44:22 TSDNS Info No TSDNS found
    5/17/2017 23:44:22 ClientUI Info Lookup finished: ip=52.22.18.148 port=9987 query=XXX.typefrag.com error=0
    5/17/2017 23:44:22 ClientUI Info Resolve successful: 52.22.18.148:9987
    5/17/2017 23:44:22 ClientUI Info Blacklist check ok
    5/17/2017 23:44:22 ClientUI Info Initiating connection: 52.22.18.148:9987
    5/17/2017 23:44:22 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    5/17/2017 23:44:22 ClientUI Info Connect status: Connecting
    5/17/2017 23:44:22 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com" =(h: 46.105.112.65 p:0)
    5/17/2017 23:44:27 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    5/17/2017 23:44:27 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    Last edited by sibble; May 18th, 2017 at 12:51 AM. Reason: Added additional information

  3. #3
    Join Date
    May 2017
    Posts
    2
    Also done was adding teamspeak to the router's firewall list so that is ALSO done. When I am on the mobile app for my android, I can connect if I use data instead of wifi

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I can't connect to my guild server.
    By ghostidentity in forum Client Support
    Replies: 4
    Last Post: February 8th, 2013, 10:48 AM
  2. Can't connect to my guild server
    By adyx16 in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: January 28th, 2013, 12:21 PM
  3. Can't connect to my Guild Server
    By Illidantheone in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: January 27th, 2013, 01:39 AM
  4. About to two guild and use channel admin as the guild leader?
    By Enterpr1se in forum Permission System
    Replies: 1
    Last Post: January 19th, 2012, 03:00 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: August 21st, 2010, 12:17 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •