Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    July 2015
    Posts
    1

    TS server up and listed, but freinds cant connect

    Hello all, in need of help

    I have been running my TS-server at my dads, managing it via. teamviewer (remotely) for nealry a year now. As i just moved out, i took my server with me. I've opened the same ports and can view my server (it's listed). I can connect to it via lan, but my freinds cant seem to connect...any help would be appreciated
    Attached Images Attached Images  

  2. #2
    Join Date
    January 2016
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by Urbahz View Post
    Hello all, in need of help

    I have been running my TS-server at my dads, managing it via. teamviewer (remotely) for nealry a year now. As i just moved out, i took my server with me. I've opened the same ports and can view my server (it's listed). I can connect to it via lan, but my freinds cant seem to connect...any help would be appreciated
    Did you check your ip? when you set up your server did you make your ip static?
    check fire on windows to make sure you have it set

  3. #3
    Join Date
    April 2010
    Location
    UK
    Posts
    218
    192.168.87.112 was the IP at your dads or is your new one?
    Also 9987 is on 192.168.87.122 ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: February 10th, 2013, 12:39 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: June 20th, 2011, 07:45 PM
  3. [Resolved] My Server isnīt listed on Webserverlist
    By DeadHunter in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 2
    Last Post: June 19th, 2011, 12:50 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •