Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    February 2017
    Posts
    1

    Key Bindings/ Keyboard is not working on Windows 7 TS 3.1.1.1

    No reply since August?

    I'm also experiencing this same problem. Never had this issue previously, just started happening recently.

    Running as Admin
    Changed the hotkey
    Changed the hotkey setting from 'Default' to 'Mouse & Keyboard Only' (my only two options)
    Changed the source from best to direct sound
    Updated drivers
    Tried running with different compatibility
    Reinstalled the client multiple times (completely wiping all files)

    I did notice that when this happens, TS3 stop recognizing that a hotkey had even been set and will not allow you to set a new one with the keyboard nor the mouse (ding, ding.. like they aren't even plugged in)

  2. #2
    Join Date
    February 2017
    Posts
    2

    Same here

    Quote Originally Posted by DeathWaits View Post
    No reply since August?

    I'm also experiencing this same problem. Never had this issue previously, just started happening recently.

    Running as Admin
    Changed the hotkey
    Changed the hotkey setting from 'Default' to 'Mouse & Keyboard Only' (my only two options)
    Changed the source from best to direct sound
    Updated drivers
    Tried running with different compatibility
    Reinstalled the client multiple times (completely wiping all files)
    I am running into this issue after the latest update and I haven't found any workarounds yet. I've also tried all the and also tried reinstalling. I even formatted my PC and it's still there. If there is a solution I'd like to be advised because it's getting annoying.

  3. #3
    Join Date
    February 2017
    Posts
    1

    Key Bindings/ Keyboard is not working on Windows 7 TS 3.1.1.1

    So after I updated to TS3.1.1.1, everything will work fine but after around 20-30 mins of being connected to the server my PTT stops working and when I go into settings and try and rebind it or something TS doesn't even recognize that I am pressing my keyboard. Please help I have looked all over for the solution to this. Everything is updated, I tried fresh installation and restarted my computer. the only way to fix it temporary is to restart TS.

  4. #4
    Join Date
    February 2017
    Posts
    1
    I also have this problem, any help would be greatly appreciate it.

  5. #5
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    We could not reproduce that hokteys are not recognized or can not be set after a while.

    A client log (where the issue appears) and information your hardware would be helpful.
    Which key or key combinations have you set?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Issue with Windows 10, and keyboard
    By apricot in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: July 3rd, 2016, 01:35 AM
  2. g15 keyboard plugin not working correct after updating server
    By dehjvg in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: May 31st, 2011, 08:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •