Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    October 2015
    Posts
    17

    Constantly getting failed to load error

    Hi, I am trying to develop a teamspeak plugin using Visual C++, but every time I load the test plugin I am get an error.
    http://i.imgur.com/7S2eQEA.png
    Attached Images Attached Images  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Plugin failed to load
    By Tjeller in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: November 23rd, 2015, 09:26 AM
  2. Plugin failed to load
    By Cruz3R in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: July 6th, 2014, 12:20 PM
  3. Failed to load plugin
    By Puffiamo in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 9
    Last Post: September 24th, 2013, 10:12 PM
  4. [Resolved] TS3 constantly crashing - Fillbuffer error
    By unconnected in forum Linux
    Replies: 10
    Last Post: November 22nd, 2012, 09:04 AM
  5. failed to load my own server ? at launch
    By swagmaxxima in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: August 16th, 2011, 06:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •