Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    March 2017
    Posts
    2

    Connenction lost with a long link

    Hello,

    a teamspeak user comes with a curios problem. He wanted to share a link and get a connection lost.
    I have no idea about the issue, and hope you can me help.

    I have checked other links, longer or shorter without problems. With this link I get it simulated:

    Code:
    http://www.dx.com/de/p/8bitdo-sfc30-bluetooth-wireless-controller-gamepad-for-ios-android-windows-grey-397493?tc=EUR&gclid=CjwKEAjwqZ7GBRC1srKSv9TV_iwSJADKTjaD6OXE6wlDx6iAT0LhA8I2n-6ICZ7F9gkHE3KByiH62BoC8Frw_wcB#.WMg1DcA1_Dc
    I use a virtual server with debian and the actually version from teamsspeak 3.0.13.6 [Build: 08.11.2016 08:48:33]

    Thanks for you support

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    I could not reproduce this on a server that was hosted on Debian 8.7 and don't think this is a server issue at when he is the only one who get's a timeout.

    You also get a Timeout or what do you mean with simulated?
    Which client version is he or do you use?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    March 2017
    Posts
    2
    Hello,

    Ok, i have no idea where is the issue.
    I use as Teamspeak Client 3.1.1.1.

    When i connectet to my TS3 Server and share the link, get i no response and a few seconds later come the connection lost.
    Then connected the client again and for a minute have i two clients on the server (Name+1).

    And when i me connected with a other server, can i share this link. That is what i not understand, why can i this not on my server?
    He is not alone with this problem, everyone there share this link would for few seconds disconnected.
    Last edited by Chris; March 15th, 2017 at 03:16 PM.

  4. #4
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,351
    Some firewall rule maybe.

  5. #5
    Join Date
    March 2017
    Posts
    2
    What i found wondering is that other links goes smoothly, whatever how long or short they are.

    EDIT:

    OK, i found the failure. The problem was the firewall, numma_cway you were right.
    I had in the iptables the follow code implemented regarding 0-day-vulnerabilities-in-server-3-0-13

    Code:
    -A INPUT -p udp -m udp -m length --length 300:350 -j DROP
    Last edited by Silent-Rain; March 15th, 2017 at 06:08 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Rejected] Feature Request - Install link on http redirect link
    By Temper in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: August 6th, 2012, 07:59 AM
  2. Server Connenction Lost
    By Arkasia in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: August 29th, 2010, 06:29 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •