Forum

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    March 2017
    Location
    Brockville, Ontario
    Posts
    4

    2017-03-24 Update Issues

    Hi Just updated to the latest version and when in World of Tanks, in the garage I get a pop up window notifying me that I have disconnected from Team Speak.- Over and over again. Problem is it won't stop or go away until I shut down team speak. I am logged into team speak and in channel but the message keeps coming. Help!! It is really annoying

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,836
    Do you use Overwolf and get the message there or do you get the in our client with a real timeout message?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    March 2017
    Location
    Brockville, Ontario
    Posts
    4
    Name:  TS Issue.jpg
Views: 232
Size:  186.7 KB

    No Overwolf. It is a pop up message when in the garage. It says TS is disconnected when it is not. I posted a screen shot for your reference

  4. #4
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,077
    That's most likely a third party mod that hasn't updated yet to accommodate for the changes in the query client plugin, which now requires authentication prior to allowing any commands.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  5. #5
    Join Date
    March 2017
    Location
    Brockville, Ontario
    Posts
    4
    Thanks, I will go look at my mod settings.

    Much appreciated

  6. #6
    Join Date
    October 2014
    Posts
    4
    I am having the same issue, have you found a solution to this?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] update issues
    By awsparx in forum Client Support
    Replies: 2
    Last Post: February 19th, 2014, 07:52 PM
  2. Server Update permissions issues
    By MoleMan in forum Permission System
    Replies: 7
    Last Post: April 17th, 2012, 05:19 AM
  3. TS3 Post-Update Sound Issues
    By Big Murdock in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: May 19th, 2011, 06:09 PM
  4. New TS3 Update Causing Sound Issues
    By Matt(MegaMan) in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: May 12th, 2011, 07:01 PM
  5. Client 3 version 11315 update issues
    By Ben Tallett in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: July 9th, 2010, 03:27 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •