Forum

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
  1. #16
    Join Date
    April 2017
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Which Windows and graphics card do you use?
    And if Windows 10: Did you install the Creators Update ?


    Edit
    We could not reproduce this with that driver version.
    Does one of the parameters help here to start the client again?

    --force-opengl-angle
    --force-opengl-soft
    I have Windows 10 64bit running with creators update. After the Update, everthing seems to work. But after i updated my nvidia driver to latest version (shown posts before) teamspeak3 64bit won't start.

    Adding --force-opengl-angle to the shortcut fixed the problem. thanks!

  2. #17
    Join Date
    April 2017
    Posts
    1

    Works with older version

    Quote Originally Posted by SnalpeR View Post
    I run update.exe on TS3 folder. Then automate run TS3 and work fine !
    That no works for me.

    I got same problems description here, with same nvidia graphics and same issues.


    But i change version to TeamSpeak3-Client-win64-3.0.19.exe and now works. ( i havent test with others version, that was the frist i choose)

    Hope next versions works with win 10 creators.

  3. #18
    Join Date
    April 2017
    Posts
    1
    Have the same issue.

    How do I include the parameters plz?

  4. #19
    Join Date
    April 2017
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Could it be related to the latest Nvidia driver (the other thread you saw)?
    http://forum.teamspeak.com/threads/130757
    Thank you very much for your hint. This one works fine for me.

    Since yesterday, I use the Windows 10 Creators Update plus the newest Nvidia Version too.

  5. #20
    Join Date
    April 2017
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    We could not reproduce this with that driver version.
    Does one of the parameters help here to start the client again?

    --force-opengl-angle
    --force-opengl-soft
    Works fine for me. Since yesterday, I use the Windows 10 Creators Update plus the newest Nvidia Version too.

  6. #21
    Join Date
    May 2016
    Location
    Idar-Oberstein
    Posts
    163
    How to parameters:
    Explorer to your TeamSpeak installation directory.
    Locate ts3client_win(32/64).exe
    Right click -> Create shortcut.
    Optional: rename shortcut to e.g. TS - Angle
    Right click the shortcut -> Properties.
    In the target field you can then add the parameter.
    Note that if there're quotes, only the path should remain in quotes, leave the parameter outside.
    Optional: Right click shortcut, add to task bar / start and such.

  7. #22
    Join Date
    April 2017
    Posts
    2
    I need to say, that i reinstalled my Graphics drivers from Nvidia (381.65) for my GTX 1080 with DDU and now it starts correctly.

  8. #23
    Join Date
    April 2017
    Posts
    1
    Hi,

    I have the exact same problem. Teamspeak just not opening ever since the creators update. The process doesn't even seem to come up in task manager.

  9. #24
    Join Date
    April 2017
    Posts
    4

    Cant start after update

    TeamSpeak wont start after latest patch up date similar to other user issues.

    Windows 10 Home
    NVIDIA GeForce GTX 1070 with latest drivers.

    I don't know exactly how I am suppose to implement the suggestions listed above.

  10. #25
    Join Date
    April 2017
    Posts
    2
    I have the same problem.

    I had no problem starting TeamSpeak after the last Nvidia Driver Update, and I only downloaded the Windows Update AFTER I had those problems with TeamSpeak 3.

    I tried re-installing TS 3. Installing the 32bit version instead of my current 64bit version. I tried updating every driver I could think of. I tried runnint it as an admin. I tried using the parameters posted above. I tried updating Teamspeak 3 with the "update" file. Nothing worked.

    Yesterday I was able to use TeamSpeak 3 without any problem. But today it won't even start or show me any error. I can't even open the "error_report" file.

    OS: Windows 10 Home
    GPU: Nvidia GTX 660 Ti
    CPU: Intel i5-3570

    Every other program works just fine.

  11. #26
    Join Date
    April 2017
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by lupey View Post
    Win 10 Creators Update
    680 GTX Nvidia drivers 381.65

    I can open it with the first parameter (did not try second one) I noticed that the same time nvidia drivers updated, I also have a vulkan driver installed as well http://puu.sh/vcZwk.png.

    I created a shortcut with the first above listed parameter and now I have my TS3 back (have to re input all my bookmarks and identity)
    where i can use parameters?

  12. #27
    Join Date
    May 2003
    Location
    Germany
    Posts
    40
    I can sign this.
    TS 3.1.3 is installed and Nvidia 378.92.
    If you install Win10 Creators Update and the latest NVidia package 381.65 TS does not start anymore.
    Going back to Nvidia 378.92 solved the problem for me.
    Waiting for updates now...

  13. #28
    Join Date
    May 2003
    Location
    Germany
    Posts
    40
    Same here.

    Win10 Creators Update - TS 3.1.3 - GTX 980TI and latest NVidia drivers = TS does not start
    Win10 Creators Update - TS 3.1.3 - GTX 980TI and older NVidia drivers = TS does start

  14. #29
    Join Date
    April 2017
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by jluerken View Post
    I can sign this.
    TS 3.1.3 is installed and Nvidia 378.92.
    If you install Win10 Creators Update and the latest NVidia package 381.65 TS does not start anymore.
    Going back to Nvidia 378.92 solved the problem for me.
    Waiting for updates now...
    Work here too with the same action. Rolled back nvidia driver

  15. #30
    Join Date
    April 2017
    Posts
    1

    Solved

    Quote Originally Posted by TeknoPanda View Post
    where i can use parameters?
    http://imgur.com/a/DlkyV

    Now it works.
    i have win 10 cu with latest driver nvidia

    subscribe to my channel if I have been helpful xD
    https://www.youtube.com/channel/UCzZ...ZCpB6RyT19cPVg

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Issue running lua scripts with the lastest update (3.1.2)
    By lord edd in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 8
    Last Post: March 29th, 2017, 01:47 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: January 19th, 2010, 08:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •