Forum

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
  1. #31
    Join Date
    April 2017
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by jluerken View Post
    Same here.

    Win10 Creators Update - TS 3.1.3 - GTX 980TI and latest NVidia drivers = TS does not start
    Win10 Creators Update - TS 3.1.3 - GTX 980TI and older NVidia drivers = TS does start
    +1

    But using --force-opengl-angle worked for me, though.

  2. #32
    Join Date
    April 2017
    Posts
    3

  3. #33
    Join Date
    April 2017
    Posts
    2
    Here as well. Win10 Creators, after nV driver update, TS doesn't start.

  4. #34
    Join Date
    January 2017
    Posts
    5
    From today i've noticed the same problem and no solution, have you find one?

  5. #35
    Join Date
    January 2017
    Posts
    5
    Hey bro seems thats a driver problem! http://forum.teamspeak.com/threads/1...-driver-381-65 only for the moment i fixed using the parameters passed from the devs, i hope this would help you!

  6. #36
    Join Date
    April 2017
    Posts
    2

    !

    I can confirm, roll back your nV drivers. It works again for me.

  7. #37
    Join Date
    April 2017
    Posts
    4

    Cant start after update

    Quote Originally Posted by thorwe View Post
    How to parameters:
    Explorer to your TeamSpeak installation directory.
    Locate ts3client_win(32/64).exe
    Right click -> Create shortcut.
    Optional: rename shortcut to e.g. TS - Angle
    Right click the shortcut -> Properties.
    In the target field you can then add the parameter.
    Note that if there're quotes, only the path should remain in quotes, leave the parameter outside.
    Optional: Right click shortcut, add to task bar / start and such.
    Attempted the above mentioned parameters. They did not work.

    adding --force-opengl-angle resulted in

    "The name 'F:\TeamSpeak3\ts3client_win64.exe--force-opengl-angle' specified in the Target box is not valid. Make sure the path and file name are correct. "

  8. #38
    Join Date
    April 2017
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by TeknoPanda View Post
    where i can use parameters?
    http://www.digitalcitizen.life/pin-s...-or-start-menu

    By the way the same problem for me:

    GTX 1080 FTW ACX 3.0

    Using the parameters work for me

  9. #39
    Join Date
    April 2017
    Posts
    4

    Cant start after update

    Having the same problem after the updates. I have tried the above mentioned parameters, but they don't work for me. Maybe I'm doing it wrong but I get a error message when I try to apply the suggested parameter.

  10. #40
    Join Date
    April 2017
    Posts
    1

    Teamspeak 3 won't open

    I have the same problem, I try to start the program. It doesn't even open on the screen or toolbar area. It's starts in the process area of the task manager for a second then goes away. I've tried running as administrator and compatibility mode Vista sp 2. Same result. Windows 7

  11. #41
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    1. Do a right click on your TeamSpeak shortcut.
    2. Select Properties
    3. Open the tab Shortcut
    4. Add " --force-opengl-angle" or " --force-opengl-soft" (without the " but with a space before --) to Target line
    5. Press OK or Apply
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by dante696; April 10th, 2017 at 10:39 AM.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  12. #42
    Join Date
    April 2017
    Posts
    4

    Thanks!

    LOL, I was doing all that and getting furious for the errors.....then I read it needed a space.....that space is brutal....

  13. #43
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    Quote Originally Posted by tog148 View Post
    then I read it needed a space.....that space is brutal....
    That's normal for start parameters to split them with a space.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  14. #44
    Join Date
    April 2017
    Posts
    1

    nVidia Driver fixed the problem for me

    Had the same problem, re-installing teamspeak didnt work. Changed nVidia Driver from 381.65 to 378.92, now it works.
    Last edited by dante696; April 11th, 2017 at 11:20 AM. Reason: moved to right thread

  15. #45
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    We will release client 3.1.4 today (or tomorrow) to fix this issue.
    That client allows you to use the latest Nvidia driver and TeamSpeak at the same time.

    Stay tuned and check Announcements Section for news
    or visit teamspeak.com/downloads tomorrow to grab client 3.1.4 directly.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Issue running lua scripts with the lastest update (3.1.2)
    By lord edd in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 8
    Last Post: March 29th, 2017, 01:47 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: January 19th, 2010, 08:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •