Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    April 2017
    Posts
    1

    Failed to connect to server

    Hello all, so basically the problem for me is, I am trying to connect to this server :

    ts3.arma3life.org and this server: ts3.metropolisrp.com but I can't log on for some reason. I

    keep getting failed to connect to server message. Here are screenshots:

    https://gyazo.com/4241c6d2b8074d0432924f7508333db3

    https://gyazo.com/c434b1635a30233da7d1213371a0bba9

    I have never had this problem before, I have asked friends if they could join the server and it works fine for all
    of them. So It has to be a problem on my side but I have no idea what It could be. If anyone here
    could help me figure this out I would really appreciate It!

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    For arma3life try to connect to 158.69.121.240 and for metropolisrp use that IP and port 149.202.129.60:51124.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: November 1st, 2015, 12:06 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: September 20th, 2015, 12:09 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: August 6th, 2015, 02:16 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: January 3rd, 2015, 08:41 PM
  5. Replies: 12
    Last Post: September 1st, 2014, 06:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •