Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    May 2017
    Posts
    1

    Mute Teamspeak Servers

    hello, im just wondering if theres an option to mute one teamspeak server at a time and not all if i have more than one connected. I just want to be able to mute the teamspeak server im currently on and not all at once if thats a possibility.
    Last edited by hehe92; May 21st, 2017 at 04:43 PM.

  2. #2
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,350
    That is what the mute button does.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Mute while holding button (Push to mute)
    By Michael_Jim in forum Client Support
    Replies: 7
    Last Post: January 5th, 2015, 01:17 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: October 24th, 2013, 12:48 PM
  3. [Resolved] [Suggestion] Push to mute : not toggle to mute
    By mcfrank in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: February 21st, 2013, 08:09 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: May 12th, 2012, 05:46 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: January 9th, 2011, 02:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •