Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    June 2017
    Location
    Germany
    Posts
    5

    invite.teamspeak.com Bug in 3.1.4 + 3.1.5 [Beta]

    Wenn man die HTTP Weiterleitung nutzt wird dort nur die Serveradresse angezeigt. Eine automatische Weiterleitung funktioniert nicht mehr. Auch nicht wenn man dort auf "Here" klickt.

    http://www.teamspeak.com/invite/voic...2BXe1s95M2o%3D

    Der HTML Code funktioniert auch nicht mehr

    <a href="ts3server://voice.teamspeak.com?channel=Default%20Channel&serv er_uid=58VyjHBTkYCeGnUGN%2BXe1s95M2o%3D">Einladung </a>

    PS: Auch wenn man den Harken bei Server und Channel raus lässt nicht.

    Bitte haut den Bug fix noch in die 3.1.5

    Grüße
    Nikolaj

  2. #2
    Join Date
    January 2013
    Location
    Thüringen
    Posts
    342
    Ich kann das nicht bestätigen. Bei mir funktioniert es einwandfrei.

    Tested on Client 3.1.4 and 3.1.5 beta2

    Welches Betriebssystem hast du?
    Last edited by Rikku; June 19th, 2017 at 09:30 AM.

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Das können wir nicht nachstellen.

    Kaputt kann es auch eigentlich nur sein, wenn in der Registry der Eintrag HKEY_CLASSES_ROOT\ts3server fehlt oder defekt ist oder wenn man Chrome im Metro Stil nutzt.

    Für ersteres hilft nur den Client installieren -> http://dl.4players.de/ts/client/beta/ oder http://www.teamspeak.com/downloads.html
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Request] iOS Web invite Redirect to TS3 App
    By T.S.O.R in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 0
    Last Post: March 22nd, 2012, 05:38 PM
  2. [Resolved] Issue with tokens containing + when using http://www.teamspeak.com/invite/
    By PotaBlava in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: March 1st, 2012, 08:27 AM
  3. [Resolved] Invite buddy problem ....
    By kurakazeabrik in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: May 13th, 2011, 03:22 PM
  4. All possible paramter for buddy invite
    By Fish in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: July 6th, 2010, 11:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •