Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    February 2017
    Posts
    11

    TeamSpeak 3 Plugin SDK fehler ohne Ende

    Hey Community,

    Ich habe eine frage ob es genauso bei euch ist, aber bei mir ist zurzeit das Problem, dass bei der Plugin SDK von TeamSpeak nurnoch fehler angezeigt werden,wie kann ich das beheben?

    Ich habe:

    Visual Studio Community 2017
    Visual c++ ist insterlliert.

    Screesnshots:
    https://image.prntscr.com/image/UA-q...TH6BPo_XwA.png
    https://image.prntscr.com/image/F8EC...liFguDvuBw.png

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    That looks like Visual Studio issues with your setup.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  3. #3
    Join Date
    February 2017
    Posts
    11
    okay,

    I have installed VisualStudio Community 2017, here is a picture what I using..
    Click image for larger version. 

Name:	new.PNG 
Views:	185 
Size:	99.7 KB 
ID:	15841

  4. #4
    Join Date
    September 2005
    Location
    Germany / Dortmund
    Posts
    1,376
    Are the errors only related to the size_t type?

    I'm far away from a windows expert, but maybe Microsoft changed something in their C headers, so try including stddef.h (or any other header defining size_t) first.

    Another (bad) workaround only for testing purposes could be defining manually: typedef ULONG_PTR SIZE_T (https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...(v=vs.85).aspx)


    On unix you have to fix this since ... always. So in my projects, I use in ts3_functions.h:
    Code:
    #if !defined(WIN32) && !defined(__WIN32__) && !defined(_WIN32)
      #include <unistd.h>
    #endif

  5. #5
    Join Date
    February 2017
    Posts
    11
    Now all problems are fixed but one probleme i have with "CP_UTF9" it's not defined..

    Click image for larger version. 

Name:	pro.PNG 
Views:	155 
Size:	17.1 KB 
ID:	15843

  6. #6
    Join Date
    September 2005
    Location
    Germany / Dortmund
    Posts
    1,376
    Including windows.h (or to be specific Stringapiset.h) should be enough (https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...(v=vs.85).aspx).

    But as long as you didn't remove it from the testplugin, it should already be there. So maybe your toolchain is messed up?

  7. #7
    Join Date
    February 2017
    Posts
    11
    I can't include windows.h or the else

    I don't know what is the Problem.. I have tryed "wcharToUtf8" all error was fixed, but if I debug it, it says "kenerl32.lib can't open..

    I think it's my VisualStudio.. but why? I have installed c++

  8. #8
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    Try installing Windows 8.1 SDK
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  9. #9
    Join Date
    February 2017
    Posts
    11
    Installed, but there are 2 errors

    Click image for larger version. 

Name:	pic.PNG 
Views:	111 
Size:	31.9 KB 
ID:	15850

  10. #10
    Join Date
    December 2016
    Posts
    10
    Maybe this helps with your problem: https://stackoverflow.com/a/42778079/6150668

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •