Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    August 2017
    Posts
    1

    Unable to connect to my newly created teamspeak 3 server

    I got a vps and i installed a ts3 server on it with mariadb, i did everything correctly (i guess) and the ts3 server is running on the vps but when i goto my client and try to connect to my ts3 server i get error failed to connect.
    <13:00:21> Trying to connect to server on 139.59.XX.XXX
    <13:00:26> Failed to connect to server

  2. #2
    Join Date
    April 2015
    Posts
    155
    Do you still have that problem ?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can't add server group on newly created Admin
    By offroadguy56 in forum Permission System
    Replies: 0
    Last Post: October 10th, 2015, 02:19 PM
  2. One User Unable to Log onto my Newly Established Server
    By TheBawzz in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: March 13th, 2013, 09:33 AM
  3. Can't connect to newly installed server
    By Bonezy in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 7
    Last Post: November 5th, 2012, 04:45 PM
  4. [Resolved] "This is a newly created Server" popup.
    By SilentStorm in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: March 3rd, 2011, 01:22 PM
  5. [On Todo?] [suggestion] default values of newly created groups
    By -{HGH}-GEN.Skylab in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 4
    Last Post: September 11th, 2010, 10:49 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •