Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    September 2016
    Posts
    81

    Missing Polish translation

    Not a major one but I see them crop up every now and then.

    Name:  Screenshot_20170827-202200.png
Views: 241
Size:  152.9 KB

    "Add Contact" displays in English despite the app being set to Polish. It should read "Dodaj Kontakt".

    I assume this issue remains with things like "Delete Contact" too which should be "Usuń Kontakt".

    Feel free to ask for any other translations.

    Thanks.

    Just had a look and realised half the app is still in English. Any ETA on getting it sorted out properly?
    Last edited by Pantoflarz; August 27th, 2017 at 09:42 PM. Reason: Added content.

  2. #2
    Join Date
    May 2017
    Location
    Gdynia, PL
    Posts
    22
    I guess You should call it "Missing" translations rather than "Error", cause translations (when they are) are umm... quite good

  3. #3
    Join Date
    September 2016
    Posts
    81
    There are multiple cases where the translations are tragic and keeping the English form would have been easier to understand

  4. #4
    Join Date
    May 2017
    Location
    Gdynia, PL
    Posts
    22
    Well, I can agree with that, but (at least as I see it) they are way better than those on Windows Client, where for example in options are two checkboxes with same names, and almost same mouse-hover description (they different by 1 word, where in both cases, it means exactly the same).
    But yes, returning to original subject of this topic: Yes, there are some missing translations.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error in polish translate
    By Mpd98 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: August 26th, 2016, 10:28 AM
  2. Polish translation
    By Tomasz Dulak in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: November 8th, 2014, 10:47 AM
  3. I found a linguistic error - Polish
    By Marcinox in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: June 24th, 2014, 10:27 PM
  4. [No Bug] Question + missing translation
    By Taktik in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 4
    Last Post: July 28th, 2011, 02:41 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •