Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    November 2017
    Posts
    1

    New PC - TS Won't connect to ANY servers

    Hello TeamSpeak forums,

    I had a new PC delivered today, I'm having some connection problems and wondering if anyone can help me.

    These are the specs:

    CPU: Intel i7 7960X
    Motherboard: ROG Rampage VI Extreme
    GPU: GTX 1080Ti x 2
    Primary: Samsung 960 Pro 2TB M.2 NVMe PCIe Solid State Drive
    Secondary: Samsung 850 PRO 2TB 2.5 Inch SATA 3 Solid State Drive 850 PRO
    Third: 10TB Seagate Barracuda Pro
    PSU: Corsair AX1500i
    RAM: Corsair Dominator Platinum 64GB 4x16GB 2400Mhz
    OS: Windows 10 Pro x64


    I am able to install teamspeak on it, but not connect to any servers.
    I'm using the same Ethernet cable, connected to the same router as my old pc, which had absolutely no problems.

    It's definitively not a case of the server being down either, as it fails to connect to all servers, even servers I know are online.
    I've tried everything,
    flushing DNS, Running in admin mode, turning off windows firewall, adding exceptions to the list, installing different verisons of ts (64 and 32 bit) and installing older versions.
    I even just formatted the entire PC and put a fresh windows on, it's still giving me the same connection issues.


    I will post the log here, if anyone is able to help I'll be eternally grateful:
    03/11/2017 00:27:56 ClientUI Info Connect to server: voice.teamspeak.com
    03/11/2017 00:27:56 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    03/11/2017 00:27:56 ClientUI Info Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0
    03/11/2017 00:27:56 ClientUI Info Connecting to next server...
    03/11/2017 00:27:56 ClientUI Info Connect to server: voice.teamspeak.com
    03/11/2017 00:27:56 ClientUI Info Trying to resolve voice.teamspeak.com
    03/11/2017 00:27:56 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_tsdns._tcp.teamspeak.com" =(h: voice.teamspeak.com p:41144)
    03/11/2017 00:27:56 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.voice.teamspeak.com" =(h: voice.teamspeak.com p:9987)
    03/11/2017 00:27:56 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "voice.teamspeak.com" =(h: 89.49.127.250 p:0)
    03/11/2017 00:27:56 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com" =(h: 89.49.127.250 p:0)
    03/11/2017 00:27:56 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "teamspeak.com" =(h: 104.20.74.196 p:0)
    03/11/2017 00:27:56 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "voice.teamspeak.com" =(h: 89.49.127.250 p:0)
    03/11/2017 00:27:56 ClientUI Info Lookup finished: ip=89.49.127.250 port=9987 query=voice.teamspeak.com error=0
    03/11/2017 00:27:56 ClientUI Info Resolve successful: 89.49.127.250:9987
    03/11/2017 00:27:56 ClientUI Info Initiating connection: 89.49.127.250:9987
    03/11/2017 00:27:56 ClientUI Info Connect status: Connecting
    03/11/2017 00:27:56 TSDNS Info TSDNS found at 89.49.127.250:41144 and queried successfully. Result: (h: 89.49.127.250 p:9987)
    03/11/2017 00:27:56 PktHandler Devel Puzzle solve time: 4
    03/11/2017 00:27:57 PktHandler Info Cleaning up connection because of 5 resends of COMMAND packet
    03/11/2017 00:27:57 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    03/11/2017 00:27:57 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    03/11/2017 00:27:58 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 104.20.74.196:41144
    03/11/2017 00:27:58 TSDNS Info No TSDNS found


    I've tried connecting to direct IP's too with no luck.
    There are 2 other PCs in this room connected to the same router, being able to connect absolutely fine.

    I'm a YouTuber with 2 million subs, so having to use discord instead of my favorite teamspeak at the moment is pretty sucky... Please help!

    ~Sparkles
    youtube.com/Sparkles

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    Regarding your report and log it looks like UDP traffic is blocked.

    Are you using the tool ROGGameFirst? This tool may block the traffic for the client.
    Or do you use any kind of VPN? You need one with UDP support.
    Have you tested what happens when you use your Wireless LAN adapter?

    Do you use a DHCP server or strict IPs for your machines?
    Maybe it helps when you assign the IP from your old machine to the new one.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: April 22nd, 2017, 09:58 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: August 6th, 2015, 02:16 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: August 4th, 2015, 09:20 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: June 7th, 2015, 09:46 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: February 5th, 2015, 10:50 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •