Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    October 2015
    Location
    Germany, Bavaria
    Posts
    145

    Use Websockets in a Plugin

    Does the TS Plugin Architecture allow the use of TCP/IP Sockets which are talking to another Socket on a another PC outside the LAN?
    Or is it blocked for security reasons?
    I want my plugin to recieve data from another plugin which is running on a gameserver

  2. #2
    Join Date
    September 2005
    Location
    Germany / Dortmund
    Posts
    1,376
    There is no such restriction.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. packaged lua plugin script don't show up as plugin with client 3.1
    By Schlumpi in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 3
    Last Post: January 13th, 2017, 04:10 AM
  2. [Help] Trying to compile and run example plugin, shows Failed to open plugin.
    By Ducky11423 in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 4
    Last Post: April 9th, 2016, 07:47 PM
  3. ts3 overlay plugin (Failed to open plugin)
    By netmario in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: September 22nd, 2010, 09:29 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: April 9th, 2010, 01:21 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •