Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    December 2017
    Posts
    2

    Original "serveradmin" query user lost all permissions.

    I'm not sure how it happened, but my original "serveradmin" query user lost all it's permissions.

    How can I reset these permissions? I can't even do "serverinfo" without getting a permissions failed error.

    I've googled this problem to death and have searched throughout this forum, but alas I have found no solution.

    Thank you

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    Only a backup of your server database will help you out of the misery in case.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    December 2017
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Only a backup of your server database will help you out of the misery in case.
    I've changed the sqlitedb file for an older backup, which should contain the proper permissions, since it's quite old and the problem only started today, but the permissions were not restored. Do I need to restart the server?

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    Yes you had to stop the whole process first and insert the backup afterwards.
    I hope you copied and did not move the backup. So you can repeat that.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Teamspeak 3 "serveradmin" user got useless
    By Lexenstar in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: September 20th, 2014, 02:27 PM
  2. Replies: 20
    Last Post: April 26th, 2012, 01:30 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: February 24th, 2012, 07:22 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: June 30th, 2011, 12:51 AM
  5. [No Bug] Updated to "Beta Channel" version, reverted, "lost" my contacts
    By Nev0r in forum Client Support
    Replies: 3
    Last Post: March 21st, 2011, 02:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •