Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    March 2013
    Posts
    8

    Not recognizing Speakers

    I just updated my windows 10 and now TS3 is not recognizing the Speakers: I get an Warning message

    The configured playback device was not found.
    Instead using: Speakers / Headphones (Realtek Audio)

    The configured capture device was not found.
    Instead using: Microphone (Logitech G430 Gaming Headset)

    Press OK to apply the changes or press Setup to change the configuration manually.

    I go to setup and put in the speakers/Headphones (Realtek Audio) and get an error message

    Error opening playback device:
    device not registered/known

  2. #2
    Join Date
    April 2010
    Location
    UK
    Posts
    218
    win10 updates are famous for hosing machines.
    try reinstalling your realtek drivers?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: June 3rd, 2017, 12:32 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: February 2nd, 2017, 02:38 AM
  3. recognizing poke
    By mupped in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: November 26th, 2013, 09:36 PM
  4. Recognizing my internet as VPN when it's not
    By Breece6 in forum Off Topic
    Replies: 4
    Last Post: July 4th, 2012, 12:33 PM
  5. TS3 server recognizing IP issue......please help
    By cougar56th in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: December 29th, 2011, 01:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •