Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    April 2018
    Posts
    1

    Reach ts server via Top Leveldomain

    Hi, i want that my teamspeak3-server reachable about topleveldomain and not only about ip
    i searched in Internet and so but i cant found something that can help me. A freind told me, by him it was automatically used the domain.
    I use a debainsystem and use as a servermanagementsystem "Keyhelp" if thats importand, Keyhelp make users and in this userfolders are the domainthings.
    thank you

  2. #2
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,368
    If the TeamSpeak server runs on default port and is hosted on the same machine as your website, it works automatically. If not, you must use SRV. Please search the forum for that.

  3. #3
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,008

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: March 17th, 2016, 02:30 PM
  2. Can't reach TS3 server
    By sonezu in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 3
    Last Post: June 29th, 2015, 06:08 AM
  3. Can not reach the update server?
    By zubie in forum Client Support
    Replies: 21
    Last Post: September 9th, 2014, 02:21 PM
  4. [Resolved] I can not reach my server anymore.
    By weasle117 in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: August 2nd, 2012, 12:38 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •