Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    June 2018
    Posts
    1

    Description help

    Hello everyone.
    I have a little problem with description.
    So I will try to explain.
    The description looks like this:
    Code:
    [ right][ size=10][ color=gray]Description by:[ /color] [ color=red][ u]Test[ /u][ /color][ /right][ center][ img]http://i.imgur.com/LFLxWTI.jpg[ /img][ img]http://i.imgur.com/LFLxWTI.jpg[ /img]
    [ size=30][ b][ color=darkred]Test
    [ img]http://i.imgur.com/LFLxWTI.jpg[ /img][ img]http://i.imgur.com/LFLxWTI.jpg[ /img]
    [ color=blue]Test [color=orange]Test [color=green]Test
    [ img]http://i.imgur.com/LFLxWTI.jpg[ /img][ img]http://i.imgur.com/LFLxWTI.jpg[ /img]
    [ img]https://i.imgur.com/rCWEIqi.png[ /img]
    [ img]http://i.imgur.com/LFLxWTI.jpg[ /img][img]http://i.imgur.com/LFLxWTI.jpg[ /img][ /center][ size=10][ color=gray]Description by:[ /color] [ color=red][ u]Test[ /u][ /color]
    Review (description photo):
    https://i.imgur.com/lmE4Q7Q.png

    Let's focus on this double line:
    https://i.imgur.com/xkj8w3c.png

    Then on this one:
    https://i.imgur.com/wY37dYM.png

    If you read everything carefully, then try to help me

    The question is:
    How can I remove the empty space between the text and the line?

    If I change description code from:
    Code:
    [ size=30][ b][ color=darkred]Test
    [ img]http://i.imgur.com/LFLxWTI.jpg[ /img][ img]http://i.imgur.com/LFLxWTI.jpg[ /img]
    to:
    Code:
    [ size=30][ b][ color=darkred]Test[ img]http://i.imgur.com/LFLxWTI.jpg[ /img][ img]http://i.imgur.com/LFLxWTI.jpg[ /img]
    Then,it looks like this:
    https://i.imgur.com/qNNyyRQ.png

    Is there anyway to remove that empty space?

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,079
    First you need to close your tags properly.
    The reason you're getting spacing is because you specified a size of 30, which is also valid for the line breaks in Qt (apparently).
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Not possible] Load webpage in description / use Html in description
    By Squelch87 in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: May 6th, 2013, 12:01 PM
  2. Description
    By whiti in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: January 23rd, 2013, 10:01 AM
  3. Description
    By DarkMagician in forum General Questions
    Replies: 6
    Last Post: August 25th, 2010, 11:05 AM
  4. description
    By detroit in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: July 13th, 2010, 10:50 PM
  5. Mp3 In description?
    By Chief in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: July 9th, 2010, 08:20 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •