Forum

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 94
  1. #16
    Join Date
    January 2013
    Posts
    30
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Thanks for sharing, will discuss that with our development.

    One last question, does it still happen, when start your server without the query_protocols= parameter?
    without query_protocols everything works perfectly + speed is increased in 26,6666 times

    Code:
    client_myteamspeak_id=ATQow0vUr1JJi.....
    will myteamspeak api be available?
    Last edited by fyfywka; June 28th, 2018 at 09:07 PM.

  2. #17
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,280
    I spammed connecting to conventional query a bit too much when the server was booting up, and it got me this error in stderr with the server crashing:
    Code:
    [email protected]:~/teamspeak3-server_linux_amd64$ terminating with uncaught exception of type std::__1::system_error: mutex lock failed: Das Argument ist ungültig
    Nothing in the log.

    After not disturbing the server during startup, I did some testing with Putty, Plink (YaTQA) and Bitvise (ex Tunnelier). After only a few minutes of usage, the servers return different types of nonsense (Bye Bye, libssh version, nothing at all, encryption glibberish according to Putty) around 90% of the time. This presumably starts to happen when the following line appears in the log;
    Code:
    query connection closed unexpected: close: Ungültiger Dateideskriptor
    Servers are x86 and x64 linux servers running Debian. The x64 one uses the native binary. The latter crashed half an hour later with no message in log.

    Changelog omits some things:
    - client_lastconnected exported in snapshots
    - Permission b_virtualserver_modify_integrations added (no such server feature, though)
    - There are two new client properties

  3. #18
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,044
    Quote Originally Posted by numma_cway View Post
    I did some testing with Putty, Plink (YaTQA) and Bitvise (ex Tunnelier). After only a few minutes of usage, the servers return different types of nonsense (Bye Bye, libssh version, nothing at all, encryption glibberish according to Putty) around 90% of the time.
    could you be more specific by any chance? Did you spam commands, send malformed input or anything of the sort? What protocol and application was used? Multiple clients or just one?
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  4. #19
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,524
    We talked with our development and we plan to release a beta 2 (no release date yet) for the following problems.

    @Multivit4min, fyfywka & numma_cway
    We found 1 problem causing an error now we are working on your crash reports and problems with ServerQuery.


    @numma_cway (re: ....system_error: mutex lock failed: Das Argument ist ungültig)
    We still need to evaluate this. It seems that a Query connection is made before Query interface is loaded.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #20
    Join Date
    January 2018
    Posts
    13
    Twitch followers support too please. You'll find most would want that.

  6. #21
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    316
    Hello,

    when the protocols are enable both raw and ssh the problem occur:
    terminating with uncaught exception of type boost::exception_detail::clone_impl<boost::excepti on_detail::error_info_injector<boost::system::syst em_error> >: shutdown: Transport endpoint is not connected

    But when i select the ssh or raw the server teamspeak 3 works well not crash.

  7. #22
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,524
    Tnx,

    the source of the problem is the same as from Multivit4min, fyfywka & numma_cway.
    We are working on it already
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  8. #23
    Join Date
    August 2017
    Posts
    7
    Yes, Followers beside of Subscribers would be a total feature you'll need to implement!

  9. #24
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,280
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    could you be more specific by any chance? Did you spam commands, send malformed input or anything of the sort? What protocol and application was used? Multiple clients or just one?
    1. Trying to connect. 2. SSH only via Putty, Plink/YaTQA and Bitvise SSH (tunnelier) - doesn't really matter. 3. One client.

  10. #25
    Join Date
    April 2013
    Posts
    43
    When this client comes out?

  11. #26
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,280
    What client?

  12. #27
    Join Date
    April 2013
    Posts
    43
    Quote Originally Posted by numma_cway View Post
    What client?
    Ahhh... bad topic. Sry.

  13. #28
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,524
    I have an update for everyone who asked us to add Twitch Followers and to anyone else who is interested.

    We see that this feature was requested quite often and decided that we will add this into our system.
    Admins will also be able to add Server Group(s) to their Twitch Followers.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  14. #29
    Join Date
    February 2018
    Location
    Hamburg
    Posts
    12
    I think it would be a lot easier if you can connect your Twitch account directly in the TeamSpeak client and not only on the myteamspeak website. Besides, I would also like it if you can add more than one twitch account to your teamspeak.

  15. #30
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,280
    TeamSpeak just kicked me out of conventional query by closing the connection. It logged:
    Code:
    2018-07-05 20:42:10.957204|INFO    |Query         |11 |query from -1 79.203.216.155:52961 issued: clientdbinfo cldbid=6102
    Notice the -1? This was after I downloaded my entire client database in 9 parts. I was not flooding. I could not reproduce it.

    Also, "releated" is spelled incorrectly.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Discussion] TeamSpeak 3 Server 3.2.0 Beta
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 24
    Last Post: May 13th, 2018, 11:26 AM
  2. [Discussion] TeamSpeak Server 3.1.1 Beta
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 18
    Last Post: February 23rd, 2018, 12:42 PM
  3. [Discussion] TeamSpeak Server 3.1.0 Beta
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 96
    Last Post: February 13th, 2018, 06:44 PM
  4. [Discussion] TeamSpeak 3.1.1 Beta Discussion
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 15
    Last Post: February 10th, 2017, 06:02 PM
  5. [Discussion] [PreRelease] TeamSpeak 3 Server 3.0.13 Beta
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 40
    Last Post: July 26th, 2016, 11:26 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •