Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    August 2011
    Location
    Germany
    Posts
    27

    Teamspeak 3.1.10 freeze after 24 hours (Sinusbot in use)

    Hi Guys,

    for some time now I have the problem that the Teamspeak Client 3.1.10 amd64 freezes under Linux Debian Stretch. I use the music Sinusbot https://www.sinusbot.com/ - Do you have any ideas why such freezes occur? Unfortunately, the developer of Sinusbot does not know why these freezes occur with me. I am use the latest Sinusbot Version. In the forum of Sinusbot, unfortunately, nobody could help me either.

    Freeze explanation:
    The client stops responding to any Channel Commandos. Strangely, the bot still responds via the web interface. Does anyone have an idea for this?


    Here some Informations about Sinusbot and Teamspeak Client:

    SINUSBOT RELATED
    SYSTEM INFORMATION
    - Operating System: Debian GNU/Linux 9.5 (stretch)
    - Kernel: Linux 4.16.0-0.bpo.2-amd64 x86_64
    - Load Average: 1.27 1.17 1.05
    - Uptime: 10 days, 10 hours, 32 minutes, 52 seconds
    - OS x64 check: OK
    - OS Updates: 0 (well done!)
    - OS Missing Packages: None
    - OS APT Last Update: 11.07.2018 04:41:37 CEST +02:00:00
    - SHELL LOCALE LANG: de_DE.UTF-8
    - Bot Start Script: not found
    - DNS resolution check: www.sinusbot.com resolved to 104.18.40.220 -> OK
    - HTTPS check with IPv4 mode: SUCCESS [Connection was established to www.sinusbot.com, CODE #200]
    - HTTPS check with IPv6 mode: IGNORE
    - CPU:
    CPU(s): 8
    CPU MHz: 2600.172
    - RAM: 4.65 GB/31.16 GB in use (14%)
    - SWAP: 0 B/7.62 GB in use (0%)
    - DISK: 493.51 GB/3.57 TB in use (13%)
    - Package versions:
    + libglib: 2.50.3-22.50.3-2

    BOT INFORMATION
    - Status: running (PIDs: 28064 28063, User: Teamspeak)
    - Webinterface: port locally reachable (Port: 8087)
    - Binary: /home/Teamspeak/teamspeak/3-sinusbot/sinusbot
    - Binary Info: MD5 Hash: e21f489a0bbaff2ac038b05fbf063eb2, Perms: 755, User: Teamspeak
    - Version: 0.14.2-2815584
    - TS3 Plugin: installed (md5 hash match)
    - Bot Plugin: bf9517a5147ab44baf549ac724ea2760
    - TS3 Client: bf9517a5147ab44baf549ac724ea2760
    - Config:
    - LogLevel = 3
    - TS3Path = /home/Teamspeak/teamspeak/4-client/ts3client_linux_amd64 (Version 3.1.10)
    - YoutubeDLPath = /home/Teamspeak/teamspeak/3-sinusbot/youtube-dl (does exist, version: 2018.07.10)
    - Installed scripts: adpi.js; advertising.js; alonemode.js; avatarbanner.js; bookmark.js; CodecAndQualityChanger.js; followme.js; norecording.js; reconnect.js; rememberChannel.js; simple welcome sound.js; volumeKeeper.js; welcome.js; youtube.js

    TIME INFORMATION
    - Time (local): 11.07.2018 16:34:31 CEST +02:00:00
    - Time (remote): 11.07.2018 16:34:31 CEST +02:00:00
    - Time (difference): 0 secs (Time diff less than 2 secs. Good.)
    - Timezone: Europe/Berlin

    OTHER INFORMATION
    - TeamSpeak 3 Version: 3.1.10
    - youtube-dl Version: 2018.07.10
    - DiagScript Version: 0.7.1

    Latest Teamspeak Client Log:

    2018-07-11 11:39:35.437724|INFO | | |TeamSpeak 3 Client 3.1.10 (2018-06-09 09:46:55)
    2018-07-11 11:39:35.437816|INFO | | |SystemInformation: Linux 4.16.0-0.bpo.2-amd64 #1 SMP Debian 4.16.12-1~bpo9+1 (2018-06-03) x86_64 Binary: 64bit
    2018-07-11 11:39:35.437851|INFO | | |Using hardware aes
    2018-07-11 11:39:35.454719|DEBUG |PulseAudio | |connected to pulse audio server -
    2018-07-11 11:39:35.465167|INFO |ClientUI | |Unable to create an Open GL context.
    2018-07-11 11:39:35.498750|INFO |Addons | |Checking for addon updates...
    2018-07-11 11:39:35.527610|INFO |Plugins | |Loading plugin: libsoundbot_plugin.so
    2018-07-11 11:39:35.585106|INFO | | |successfully downloaded revocation list
    2018-07-11 11:39:36.126001|INFO | | |*** Time [MAINWINDOW]: 211
    2018-07-11 11:39:36.126106|INFO | | |*** Time [INIT]: 211
    2018-07-11 11:39:36.126353|DEVELOP |ClientUI | |Notifications init: Soundpack path: /home/Teamspeak/teamspeak/4-client/sound/nosounds
    2018-07-11 11:39:36.130259|INFO |ClientUI | |Failed to init text to speech engine
    2018-07-11 11:39:36.130317|INFO |ClientUI | |Qt version: 5.6.1
    2018-07-11 11:39:36.130364|INFO |ClientUI | |Using configuration location: /home/Teamspeak/teamspeak/3-sinusbot/data/ts3/8838779e-252c-4348-abd8-d811865264ed/2e4ce8d7-55c8-ddca-6107-6fe8109698f1/settings.db
    2018-07-11 11:39:36.613978|INFO |ClientUI | |ts3server: xxx.xxx.xxx.xxx?port=9987&nickname=Welcome%20by%20 %5BEGU%5D%20Community&password=&cid=466&channelpas sword=
    2018-07-11 11:39:36.614319|INFO |ClientUI |1 |Connect to server: xxx.xxx.xxx.xxx
    2018-07-11 11:39:36.614670|INFO |ClientUI |1 |Initiating connection: xxx.xxx.xxx.xxx:9987
    2018-07-11 11:39:37.254130|INFO |PreProSpeex |1 |Speex version: 1.2rc1
    2018-07-11 11:39:37.559546|INFO |ClientUI |1 |Connect status: Connecting
    2018-07-11 11:39:37.560116|INFO |Bookmarks | |Collecting autoconnect bookmarks
    2018-07-11 11:39:37.560331|INFO |ClientUI | |Last update check was: Di. Jan. 1 00:00:01 2019
    2018-07-11 11:39:37.560549|INFO | | |Statistics report: Not yet, next report on Fr. Juli 13 12:25:33 2018
    2018-07-11 11:39:37.561070|INFO |Newsticker | |Newsticker next check: Di. Jan. 1 00:00:01 2019
    2018-07-11 11:39:37.564186|DEVELOP |PktHandler | |Puzzle solve time: 5
    2018-07-11 11:39:38.073429|INFO |ClientUI |1 |Connect status: Connected
    2018-07-11 11:39:38.118331|INFO |ClientUI |1 |Connect status: Establishing connection
    2018-07-11 11:39:38.135503|INFO |ClientUI |1 |Connect status: Connection established
    2018-07-11 11:39:38.136238|INFO |PermManager | |Loading permissions from cache

    Thank you in advance for your help!

    Killer0561 (Sascha)
    Last edited by dante696; July 18th, 2018 at 04:25 PM. Reason: teamspeak does not support console clients and 3rd party tools

  2. #2
    Join Date
    August 2011
    Location
    Germany
    Posts
    27
    Does not anyone have the problem? Can someone help me?

    - Killer0561 (Sascha)

  3. #3
    Join Date
    April 2007
    Location
    Germany
    Posts
    18
    The problem is that since third-party software is involved, this is definitely beyond the scope of this forum.

    Furthermore, have you tried out Google to find a solution?

  4. #4
    Join Date
    January 2017
    Location
    Switzerland
    Posts
    444

    Exclamation

    I think you should go to their forums (forum.sinusbot.***) because teamspeak will not support third party softwares

  5. #5
    Join Date
    August 2011
    Location
    Germany
    Posts
    27
    My problem has been solved.
    I have tried the Beta 3.2.0, since then everything is fine again. The previous client 3.1.10 apparently made problems.

    - Killer0561 (Sascha)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: May 1st, 2018, 11:07 PM
  2. My Teamspeak server crash after 2-3 hours.
    By Narquaza in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: July 27th, 2017, 12:37 PM
  3. Sinusbot Need Help!
    By NetrexOne in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 2
    Last Post: March 21st, 2017, 01:43 AM
  4. Teamspeak server going down every few hours.
    By UnitedGaming in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: December 1st, 2016, 05:54 PM
  5. How to or Problems with Sinusbot (collection)
    By gaggibolle in forum Tools / Web Based
    Replies: 6
    Last Post: September 18th, 2016, 06:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •