Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    July 2018
    Posts
    2

    3.1.9 android ts3 disconnecting when running in the background

    Hey,
    since I've updated to 3.1.9 , I automatically disconnect, when leaving the app (via home button for example). This never happened before. I could listen to teamspeak while browsing reddit etc.

    Using fairphone 2.

    Is it only me? Am I missing a new setting?


    Hope I didn't create a duplicate post, I'm just on my phone rn.

  2. #2
    Join Date
    July 2018
    Posts
    2

    android ts3 disconnecting when running in the background

    Hey. I've been trying to get help here:

    https://forum.teamspeak.com/threads/...the-background

    But haven't received a response for 2 months now.
    This problem still persists.

    I've been trying to reinstall, all the new Updates don't help and i've signed up for the Beta in the hopes of getting a fix for this in an upcomming update.

    Same thing. As a hardcore daily TS user this shit really starts to annoy me.

    Could you please help me fix this?
    Last edited by dante696; October 8th, 2018 at 07:18 AM. Reason: merged

  3. #3
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,078
    You need to confirm the dialog that appears about battery optimizations, and then allow it in the system dialog that follows. Afterwards it should continue to run and stay connected.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Add Android Auto support to Android App
    By Geramy in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: December 20th, 2017, 11:31 AM
  2. Android BUG Report [3.1.0] Android Beta
    By SossenSystems in forum Android
    Replies: 1
    Last Post: December 19th, 2016, 08:11 AM
  3. Background color for Overlay background ?
    By Wolfseye in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: December 21st, 2012, 07:37 AM
  4. TS3 Audio Issue While Running in Background
    By WatchfulGuardian in forum Client Support
    Replies: 2
    Last Post: July 11th, 2012, 07:39 AM
  5. RC1 client: TS3 running in background freezes randomly
    By GeoBlack in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: May 23rd, 2011, 08:37 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •