Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    July 2018
    Posts
    2

    Invalid Parameter Size

    Hi guys,

    Apologies if this may be a duplicate thread but I'm receiving the following messages after connecting to my clan's Teamspeak channel and launching ARMA 3.


    <20:53:45> invalid parameter size

    <20:53:49> invalid parameter size

    <20:53:49> invalid parameter size

    <20:53:54> invalid parameter size

    <20:53:58> invalid parameter size

    <20:53:59> Action currently not possible due to spam protection. Please wait a few seconds and try again.

    <20:54:02> Action currently not possible due to spam protection. Please wait a few seconds and try again.

    <20:54:02> Action currently not possible due to spam protection. Please wait a few seconds and try again.

    <20:54:06> Action currently not possible due to spam protection. Please wait a few seconds and try again.

    I'm using the latest Teamspeak version, and confirmed that I don't have a phonetic nickname set (which was identified as a potential solution in another thread). Any assistance on this would be greatly appreciated. Thanks.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    Old server or a plugin sending commands?
    There is no reason why the client should do this.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    July 2018
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Old server or a plugin sending commands?
    There is no reason why the client should do this.
    Oops yes you are right, I should have specified that I'm also using a plugin called Task Force Radio for ARMA 3. The plugin is enabled, and both Teamspeak, the plug-in, and the mods for ARMA 3 are up to date. Strangely enough, nobody else in the Teamspeak channel had this issue and I was the only one throwing that error. Are there any other potential causes for this? Thanks.

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    Quote Originally Posted by Baboking View Post
    Are there any other potential causes for this?
    Yes the mentioned plugins.

    Turn them off to test which of them is doing that and if one of both do it then contact the addon author or it's support.
    Maybe someone else reported that already.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Invalid Parameter size!!
    By SkryDiscovery in forum Tools / Web Based
    Replies: 2
    Last Post: November 21st, 2017, 05:31 PM
  2. [Resolved] invalid parameter size - all clients will be disconnected
    By Ronald in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: December 5th, 2012, 11:58 AM
  3. Disconnected from server (invalid parameter size)
    By brommeltje in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: October 25th, 2012, 01:40 PM
  4. Invalid parameter size in Channel Description
    By Slater in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: February 27th, 2010, 01:46 PM
  5. Invalid Parameter size?
    By enortimus in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: December 21st, 2009, 01:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •