Forum

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
  1. #16
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    We did not add openssl ;D you followed a wrong tutorial.
    Please use ssh [email protected] -p 10022.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  2. #17
    Join Date
    March 2010
    Location
    Germany
    Posts
    5
    I did a full reboot of my server and now it is working.
    ty for your time
    Last edited by El_Presidente; August 3rd, 2018 at 12:19 PM. Reason: fixed

  3. #18
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,371
    What's the deal with 3.3.1-steadyclock?

    /Edit: Maybe also El_Presidente's issue: I fail to stop the 3.3.0-beta2+ server on x64 via serverprocessstop.

  4. #19
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    A experimental fix for reported issue
    https://forum.teamspeak.com/threads/...onds_empty-bug
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #20
    Join Date
    April 2011
    Location
    Germany
    Posts
    1,266
    openssl s_client is not SSH... you might want to try ssh ts.mydomain.com -p 10022

    edit: Ok, my reply was quit late...

  6. #21
    Join Date
    February 2004
    Location
    Luxembourg
    Posts
    25

    Question

    Why is the SSH query not enabled by default?

  7. #22
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    Server 3.3 is in phase 1 and adds SSH.
    It will be enabled by default in phase 2.
    Phase 3 will turn of RAW by default.

    That's the plan.
    A phase is a server release in the future.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  8. #23
    Join Date
    August 2016
    Posts
    26
    Hi, I upgraded to 3.3.0 and after about 12 hours the server segfaulted. There is nothing in the logs. The only thing I have is this

    Aug 04 19:26:22 kernel: ts3server[23926]: segfault at a3 ip 000000000049ba43 sp 00007f8a92ffc9f0 error 4 in ts3server[400000+787000]
    Aug 04 19:26:22 systemd[1]: teamspeak.service: Main process exited, code=killed, status=11/SEGV

    Any ideas?
    Thanks

  9. #24
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    Is this reproducible for you?
    Which operation system did it happen on?
    Was enough RAM available?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  10. #25
    Join Date
    August 2016
    Posts
    26
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Is this reproducible for you?
    Which operation system did it happen on?
    Was enough RAM available?
    Not reproducible, now running for 30+ hours.
    Debian 9 x64.
    There definitely was enough RAM.

    Maybe looks like a hardware issue or something on our side. The TS server never segfaulted on us so the first thing I did was to blame it on the new version

  11. #26
    Join Date
    January 2013
    Posts
    31
    Name:  s-1533661279-63b0bbc6-4745-46ff-a965-5bb7cb2db908.png
Views: 482
Size:  15.2 KB

    client
    PHP Code:
    [URL=client://4/admin_fyfywka~admin_fyfywkaadmin_fyfywka%0D%0Abot_01_****0D%0Abot_02_****%0D%0Abot_03_****%0D%0Abot_04_****%0D%0Abot_05_****%0D%0Abot_06_****%0D%0Abot_07_****%0D%0Abot_08_****%0D%0Abot_09_****%0D%0Abot_10_****%0D%0Abot_11_backup%20from%20***************]admin_fyfywkaadmin_fyfywka
    bot_01_****
    bot_02_****
    bot_03_****
    bot_04_****
    bot_05_****
    bot_06_****
    bot_07_****
    bot_08_****
    bot_09_****
    bot_10_****
    bot_11_backup from ***************[/URL
    server
    Code:
    2018-08-07 16:59:44.089782|INFO    |VirtualServer |1  |query client connected 'admin_fyfywkaadmin_fyfywka
                                                           bot_01_****
                                                           bot_02_****
                                                           bot_03_****
                                                           bot_04_****
                                                           bot_05_****
                                                           bot_06_****
                                                           bot_07_****
                                                           bot_08_****
                                                           bot_09_****
                                                           bot_10_****
                                                           bot_11_backup from ***************'(id:10001)

  12. #27
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,371
    I hereby allow you to use not only pictures but also text in your post. You're welcome.

    Without any text, we have to guess that it's something about multiline names.

  13. #28
    Join Date
    January 2013
    Posts
    31
    query client has name of all query clients

  14. #29
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    We could not reproduce this. Our Query only had on name when we opened several Query connections.
    Could you please give as a how to or tell us what you are doing?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  15. #30
    Join Date
    September 2013
    Posts
    4
    I need reminding on how to play with the 3.3.0 server, i have download the files and double clicked the application which has started up (it shows the ts icon in sys tray) but right clicking it only shows about and exit. What am i doing wrong? or what am i not doing please guys?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Discussion] TeamSpeak 3 Server 3.2.0
    By dante696 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 24
    Last Post: July 19th, 2018, 10:34 AM
  2. [Discussion] TeamSpeak 3 Server 3.1.1
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 4
    Last Post: March 4th, 2018, 03:42 PM
  3. [Discussion] TeamSpeak 3 Server 3.1.0
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 24
    Last Post: February 21st, 2018, 02:02 PM
  4. [Discussion] TeamSpeak 3 Server 3.0.13
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 96
    Last Post: September 24th, 2017, 03:45 AM
  5. [Discussion] TeamSpeak 3.1.1 Beta Discussion
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 15
    Last Post: February 10th, 2017, 06:02 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •