Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    August 2018
    Posts
    2

    How do I get the new teamspeak servers working

    I was running a server on teamspeak on 3.0.11 and all my friends updated their clients so I tried moving the new server files into the old folder and that didn't work. So I tried running a whole new server and now it just keeps saying this in a log.

    "2018-08-14 02:06:10.922399|INFO |VirtualServer |1 |listening on 0.0.0.0:9987, [::]:9987
    2018-08-14 02:06:10.924399|INFO |VirtualServerBase|1 |stopped"

    I used to have someone who would help me with this stuff, but they left and I haven't heard from them in years. Can some one help me figure out whats wrong or give me a comprehensive guide set up a new server or update. I tried looking up tutorials, but they're all for old versions. Also if you have links to threads that you think would be helpful that be awesome as well. Any help would be much appreciated. Thank you.

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,080
    It appears your old server is still running (or didn't shut down cleanly)

    You need to stop the server before updating it.
    Check the _0.log, that should tell you.

    Check if there is a server process running still and stop it. If that fails reboot the system.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

  3. #3
    Join Date
    August 2018
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    It appears your old server is still running (or didn't shut down cleanly)

    You need to stop the server before updating it.
    Check the _0.log, that should tell you.

    Check if there is a server process running still and stop it. If that fails reboot the system.
    That seems to have worked! Now it's just started up, but it is missing all the icons for all the server groups and channels are missing. I think that is weird, but you've been a great help thank you.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: May 28th, 2018, 11:47 PM
  2. TS3 BETA ~ Some servers aren't working
    By Raiderpoer in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: December 13th, 2016, 04:01 PM
  3. Certain Teamspeak servers not working properly
    By Gooseberry in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: April 13th, 2015, 03:30 PM
  4. New Virtual Servers Not Working
    By emericklaw in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: August 10th, 2010, 01:23 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •