Forum

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    June 2018
    Location
    Poland
    Posts
    92

    Problem with icons

    Everything was fine until now. Some of the icons doesn't load. I tried to upload them again but it doesn't work. Client bandwith are set to -1 so propably that's server problem.

  2. #2
    Join Date
    January 2017
    Posts
    375
    Try to use this in your serversettings under Transfer.
    Attached Images Attached Images  

  3. #3
    Join Date
    June 2018
    Location
    Poland
    Posts
    92
    Server transfer settings are also set to -1 and icons doesnt't load.

  4. #4
    Join Date
    January 2017
    Posts
    375
    Are there any error codes or something like that to give us some more informations?

  5. #5
    Join Date
    June 2018
    Location
    Poland
    Posts
    92
    For example: icon for server group r has not been located.

  6. #6
    Join Date
    August 2018
    Posts
    1
    My client is showing this in the logs:

    15/08/18 18:47:18 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_4183616268: Unable to read image data
    15/08/18 18:47:19 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_1106273852
    15/08/18 18:47:19 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_1447029675
    15/08/18 18:47:19 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_911185530
    15/08/18 18:47:19 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_3779924146
    15/08/18 18:47:19 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_2892640043
    15/08/18 18:47:19 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_4183616268: Unable to read image data
    15/08/18 18:47:20 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_3636691836
    15/08/18 18:47:21 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_911185530
    15/08/18 18:47:22 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_3636691836
    15/08/18 18:47:23 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_911185530
    15/08/18 18:47:23 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_3636691836
    15/08/18 18:47:25 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_3636691836
    15/08/18 18:47:27 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_3636691836
    15/08/18 18:47:31 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_3636691836
    15/08/18 18:47:33 Info Failed to read image C:\Users\chris\AppData\Roaming\TS3Client\cache/MlEzR21IVDRmYlVhMUprSEZENGtBZXoyZCtVPQ==/icons/icon_3636691836

    I'm getting the same things: Server group icons are not showing. I tried clearing the cache; same issue.

  7. #7
    Join Date
    June 2018
    Location
    Poland
    Posts
    92
    I talked to my server hoster about this problem and now everything works fine. I don't know if that was a bug or something.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with icons
    By carlos159632 in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: May 8th, 2017, 08:58 AM
  2. Help - Problem with icons
    By itteam in forum Client Support
    Replies: 4
    Last Post: August 23rd, 2014, 01:44 AM
  3. Problem icons
    By Halo123 in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: August 29th, 2013, 02:58 AM
  4. Forum Icons problem
    By Jordi in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: April 2nd, 2012, 04:54 PM
  5. Uploading Problem (Icons)
    By Gabriel_5991 in forum Permission System
    Replies: 3
    Last Post: July 27th, 2011, 07:19 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •