Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    December 2007
    Location
    England
    Posts
    6

    Since switching windows comand tail on shortcut fails

    Since I had to upgrade the server and from XP to win7 my query port was 2089 but is now 10011 the command tail seems to be ignored.

    Has this changed also? My current command tail is "PATH" "\default_voice_port=2087 \query_port=2089" This has worked for years.

    I can only query the server on 10011 and not on 2089, I need to query the server on port 2089 help please.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,716
    \ is not accepted to split paramters

    Under target you use following format.
    ".........\ts3server.exe" default_voice_port=2087 query_port=2089

    Or much better:
    Create a ts3server.ini file and there you fill in all desired parameters and next time you just need to start the server with parameter inifile=ts3server.ini
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    December 2007
    Location
    England
    Posts
    6

    Thumbs up Thank you.

    I did the first to start with and it worked but now have used the latter, many thanks Dante.

  4. #4
    Join Date
    December 2007
    Location
    England
    Posts
    6
    Well it appears it's a partial success, but the latter port doesn't get initialised and uses default 10011.

    Either through read an .ini or command tail it requires \to even accept the folling references but only seems to do the voice port.

    But I removed the ending speech marks before and after the cammndline and it worked many thank for the help!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Switching Server from Linux to Windows hosting
    By Wolfseye in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: October 4th, 2010, 05:42 PM
  2. [solved] Server on Windows FAILS
    By SupaFly::. in forum Windows
    Replies: 5
    Last Post: April 23rd, 2010, 11:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •