Forum

Results 1 to 2 of 2

Thread: Wrong Logentry?

  1. #1
    Join Date
    September 2018
    Location
    Germany
    Posts
    1

    Wrong Logentry?

    Hi,
    I looked in my log today and noticed that it said:

    Code:
    07.09.2018 00:45:30	Windows Audio Session	Error	[Playback] RenderDeviceContext callbackWaits1 wait exceeded 5 secs 258 - Lautsprecher (Realtek High Definition Audio)	
    
    07.09.2018 00:45:30	Windows Audio Session	Error	[Playback] RenderDeviceContext callbackWaits1 wait returned error 258 - Lautsprecher (Realtek High Definition Audio)
    However, my laptop was definity off. I had shut it down and TS is not in AutoStart.
    I've never had it before, hence my question.
    How does that work?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,409
    Client could not use the mentioned sound device.

    Do not know what you mean with laptop was off etc.
    The client does not print a log when it isn't running.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What am I doing wrong?
    By NeoBlood in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: August 11th, 2011, 11:05 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •