Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    December 2011
    Location
    Hamburg, Germany
    Posts
    15

    Clicking on the landingpage will open the link 2 to 100 times


  2. #2
    Join Date
    January 2017
    Location
    Switzerland
    Posts
    425
    Well everything works fine for me, try it with another browser?

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,152
    Same here.
    Firefox, Chrome , Edge and Internet Explorer open only 1 new tab.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  4. #4
    Join Date
    December 2015
    Posts
    51
    all right here with firefox and chrome

  5. #5
    Join Date
    August 2016
    Posts
    17
    This did happen to me a few times, not sure how to reproduce. Possibly it's caused by lagginess.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Clicking links won't open them in Chrome
    By iTouchTheSky in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: December 30th, 2013, 12:39 AM
  2. [Fixed] I can open Teamspeak multiple times.
    By flowti00 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 13
    Last Post: July 8th, 2010, 07:21 AM
  3. Failed to open link in About TS3 dialog
    By haru_arc in forum Client Support
    Replies: 5
    Last Post: January 26th, 2010, 03:24 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •