Forum

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    February 2019
    Posts
    4

    Changing TS3 IP to Domain

    I bought a domain name on GoDaddy and now i want to change the ip and port from the ts3 server i bought on gameservers.com to the domain .. but i cant get it better then thedomain.com:2823 i only want to be able to type the domain to acces the ts3 server not domain + port.. anyone that can help ?

  2. #2
    Join Date
    October 2012
    Posts
    2
    just use the Standard port for your Server and you dont Need to write it behind your Domain.

  3. #3
    Join Date
    February 2018
    Location
    Hamburg
    Posts
    10
    you need to configure a SRV Record on your Domain-Configuration, to only use yourdomain.com.

  4. #4
    Join Date
    February 2019
    Posts
    4

    still dont work

    Still cant make it work.. i have tried to make a SRV but i must be doing something wrong .. :/

  5. #5
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    2,989

  6. #6
    Join Date
    February 2019
    Posts
    4
    I really cant make this work .. if anyone can help me come to my ts3 norskgaming.net:9113

  7. #7
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    2,989
    Show what you did and explain what doesn't work for you.

    From what I can see, ts3.norskgaming.net is missing the A record.
    But given your prior testimony about renting a server from gameservers.com, the SRV record should point to the domain name gameservers.com operator gave you for connection.

    So,

    Code:
    _ts3._udp.norskgaming.net. SRV 1 10 9113 something-something.gameservers.com.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: October 14th, 2015, 11:24 AM
  2. TSDNS using ts3.domain.co.uk domain name not working
    By RickH in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: September 26th, 2011, 06:57 PM
  3. [Resolved] Seting server accessible @ sub.domain but inaccessible @ domain ?
    By PotHEdd in forum Server Support
    Replies: 2
    Last Post: March 17th, 2011, 10:58 AM
  4. Changing The Server Ip Address To A Domain?
    By Nathan B in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: December 5th, 2010, 10:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •