Forum

Results 1 to 8 of 8

Thread: Query bots

  1. #1
    Join Date
    December 2017
    Posts
    16

    Query bots

    Hi my friend have a bug with query bots.
    https://i.imgur.com/v8OBfxi.png
    Bots query don't leave the server. You can not throw them out, on the picture you can see there is no screen on vps.
    Thanks in advance

  2. #2
    Join Date
    September 2016
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by Konkol View Post
    Hi my friend have a bug with query bots.
    https://i.imgur.com/v8OBfxi.png
    Bots query don't leave the server. You can not throw them out, on the picture you can see there is no screen on vps.
    Thanks in advance
    Maybe try reseting the ts3 server or vps.

  3. #3
    Join Date
    December 2017
    Posts
    16
    Yea i know but that's what he's trying to avoid..

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,800
    How does he connects his bot(s) and how does he disconnect them?
    Which server version (must be 3.6.1 or 3.7.0 beta 1) and operation system is this happening on?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #5
    Join Date
    December 2017
    Posts
    16
    The bot(s) are connecting via query (php script) and yes he kill all screen's on the vps
    server wersion is 3.6.1 operation system on the vps and server was ubuntu i don't know the distribution

  6. #6
    Join Date
    December 2017
    Posts
    16
    Thanks for any answer...

  7. #7
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,800
    Is this still happening on server 3.7.1 or 3.8.0 Beta 1 ?
    We have no clue why this happens on your server. But it could be related to other ServerQuery issues reported in server 3.6 and 3.7.0.

    If nothing helps, let the bot disconnect via ServerQuery command quit instead of waiting for a timeout.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  8. #8
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,327
    TeamSpeak will disconnect idle query users after some time. Exception: TeamSpeak 3.3.0 (since beta3) and 3.3.1-steadyclock will never disconnect query users after they send a line of only space. Unless you a running these versions, TeamSpeak will instantly disconnect users after a graceful TCP disconnect.

    I believe that the command you used to display sockets is simply wrong or not applicable.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I need help with BOTS! Please
    By Pillman Bear in forum Tools / Web Based
    Replies: 1
    Last Post: October 18th, 2014, 07:50 AM
  2. Bots: how to use them
    By RotatoR in forum Tools / Web Based
    Replies: 1
    Last Post: June 8th, 2011, 07:34 AM
  3. Server Query Bots?
    By azzy101 in forum Tools / Web Based
    Replies: 1
    Last Post: January 22nd, 2010, 07:30 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •