Hi,

I got a new PC, and when I try and join a server it sits there for a short period and then disconnects me and refuses to re-connect, here is what the logs say:

12/03/2019 08:03:15 ClientUI Info Connect to server: ts3.imperialgaming.net
12/03/2019 08:03:15 ClientUI Info Trying to resolve ts3.imperialgaming.net
12/03/2019 08:03:15 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "ts3.imperialgaming.net" =(h: 103.62.51.4 p:0)
12/03/2019 08:03:15 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "ts3.imperialgaming.net" =(h: 103.62.51.4 p:0)
12/03/2019 08:03:15 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "imperialgaming.net" =(h: 103.212.225.22 p:0)
12/03/2019 08:03:15 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_tsdns._tcp.imperialgaming.net" Domain name not found
12/03/2019 08:03:15 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.ts3.imperialgaming.net" =(h: ts3.imperialgaming.net p:10012)
12/03/2019 08:03:15 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "ts3.imperialgaming.net" =(h: 103.62.51.4 p:0)
12/03/2019 08:03:15 ClientUI Info Lookup finished: ip=103.62.51.4 port=10012 query=ts3.imperialgaming.net error=0
12/03/2019 08:03:15 ClientUI Info Resolve successful: 103.62.51.4:10012
12/03/2019 08:03:15 ClientUI Info Initiating connection: 103.62.51.4:10012
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::wait_for_deletes - enter - DeviceDeleteList
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::wait_for_deletes - leave - DeviceDeleteList
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-enter - {0.0.0.00000000}.{0b969113-9394-4f0f-bcb8-05ab0e88fbe1}
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Devel Mix Format: SRate:48000 Bitrate: 32 Channels: 2 - Speakers (Realtek(R) Audio)
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Devel Initializing with mix format. - Speakers (Realtek(R) Audio)
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Info Initialized with 2 channels in 32bit, 48kHz. - Speakers (Realtek(R) Audio)
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Devel WAS Buffer size: 1056 - Speakers (Realtek(R) Audio)
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-leave - {0.0.0.00000000}.{0b969113-9394-4f0f-bcb8-05ab0e88fbe1}
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter - {0.0.0.00000000}.{0b969113-9394-4f0f-bcb8-05ab0e88fbe1}
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave - {0.0.0.00000000}.{0b969113-9394-4f0f-bcb8-05ab0e88fbe1}
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::wait_for_deletes - enter - DeviceDeleteList
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::wait_for_deletes - leave - DeviceDeleteList
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-enter - {0.0.1.00000000}.{3bcfa3c7-ff70-4943-99be-9d219c5c63b8}
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Devel Mix Format: SRate:48000 Bitrate: 32 Channels: 2 - Microphone (Realtek(R) Audio)
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Devel Initializing with mix format. - Microphone (Realtek(R) Audio)
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Info Initialized with 2 channels in 32bit, 48kHz. - Microphone (Realtek(R) Audio)
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Devel WAS Buffer size: 1056 - Microphone (Realtek(R) Audio)
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Debug WAS::openDevice-leave - {0.0.1.00000000}.{3bcfa3c7-ff70-4943-99be-9d219c5c63b8}
12/03/2019 08:03:15 PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter - {0.0.1.00000000}.{3bcfa3c7-ff70-4943-99be-9d219c5c63b8}
12/03/2019 08:03:15 Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave - {0.0.1.00000000}.{3bcfa3c7-ff70-4943-99be-9d219c5c63b8}
12/03/2019 08:03:15 ClientUI Info Connect status: Connecting
12/03/2019 08:03:15 PktHandler Devel Puzzle solve time: 3
12/03/2019 08:03:15 ClientUI Info Connect status: Connected
12/03/2019 08:03:15 ClientUI Info Connect status: Establishing connection
12/03/2019 08:03:15 ClientUI Info Connect status: Connection established
12/03/2019 08:03:15 PermManager Info Loading permissions from cache
12/03/2019 08:03:17 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 103.62.51.4:41144
12/03/2019 08:03:17 TSDNS Info No TSDNS found
12/03/2019 08:03:17 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 103.212.225.22:41144
12/03/2019 08:03:17 TSDNS Info No TSDNS found
12/03/2019 08:03:40 PktHandler Info Cleaning up connection because of 9 resends of COMMAND packet
12/03/2019 08:03:40 PktHandler Info Dropping client 45 because of resend timeout
12/03/2019 08:03:40 ClientUI Info Connect status: Disconnected
12/03/2019 08:03:40 ClientUI Info Connection lost, want autoreconnect = 1
12/03/2019 08:03:41 ClientUI Info Autoreconnecting
12/03/2019 08:03:41 ClientUI Info Connect to server: ts3.imperialgaming.net
12/03/2019 08:03:41 ClientUI Info Trying to resolve ts3.imperialgaming.net
12/03/2019 08:03:41 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "ts3.imperialgaming.net" =(h: 103.62.51.4 p:0)
12/03/2019 08:03:41 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "ts3.imperialgaming.net" =(h: 103.62.51.4 p:0)
12/03/2019 08:03:41 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "imperialgaming.net" =(h: 103.212.225.22 p:0)
12/03/2019 08:03:41 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_tsdns._tcp.imperialgaming.net" Domain name not found
12/03/2019 08:03:41 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.ts3.imperialgaming.net" =(h: ts3.imperialgaming.net p:10012)
12/03/2019 08:03:41 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "ts3.imperialgaming.net" =(h: 103.62.51.4 p:0)
12/03/2019 08:03:41 ClientUI Info Lookup finished: ip=103.62.51.4 port=10012 query=ts3.imperialgaming.net error=0
12/03/2019 08:03:41 ClientUI Info Resolve successful: 103.62.51.4:10012
12/03/2019 08:03:41 ClientUI Info Initiating connection: 103.62.51.4:10012
12/03/2019 08:03:41 ClientUI Info Connect status: Connecting
12/03/2019 08:03:41 PktHandler Devel Puzzle solve time: 3
12/03/2019 08:03:43 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 103.62.51.4:41144
12/03/2019 08:03:43 TSDNS Info No TSDNS found
12/03/2019 08:03:43 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 103.212.225.22:41144
12/03/2019 08:03:43 TSDNS Info No TSDNS found
12/03/2019 08:03:47 PktHandler Info Cleaning up connection because of 5 resends of COMMAND packet
12/03/2019 08:03:47 ClientUI Info Connect status: Disconnected
12/03/2019 08:03:47 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 1
12/03/2019 08:03:48 ClientUI Info Autoreconnecting
12/03/2019 08:03:48 ClientUI Info Connect to server: ts3.imperialgaming.net
12/03/2019 08:03:48 ClientUI Info Trying to resolve ts3.imperialgaming.net
12/03/2019 08:03:48 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "ts3.imperialgaming.net" =(h: 103.62.51.4 p:0)
12/03/2019 08:03:48 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "ts3.imperialgaming.net" =(h: 103.62.51.4 p:0)
12/03/2019 08:03:48 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "imperialgaming.net" =(h: 103.212.225.22 p:0)
12/03/2019 08:03:48 TSDNS Info SRV DNS resolve successful, "_ts3._udp.ts3.imperialgaming.net" =(h: ts3.imperialgaming.net p:10012)
12/03/2019 08:03:48 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_tsdns._tcp.imperialgaming.net" Domain name not found
12/03/2019 08:03:48 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "ts3.imperialgaming.net" =(h: 103.62.51.4 p:0)
12/03/2019 08:03:48 ClientUI Info Lookup finished: ip=103.62.51.4 port=10012 query=ts3.imperialgaming.net error=0
12/03/2019 08:03:48 ClientUI Info Resolve successful: 103.62.51.4:10012
12/03/2019 08:03:48 ClientUI Info Initiating connection: 103.62.51.4:10012
12/03/2019 08:03:48 ClientUI Info Connect status: Connecting
12/03/2019 08:03:48 PktHandler Devel Puzzle solve time: 3
12/03/2019 08:03:50 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 103.62.51.4:41144
12/03/2019 08:03:50 TSDNS Info No TSDNS found
12/03/2019 08:03:50 TSDNS Info TSDNS queried unsuccessfully 103.212.225.22:41144
12/03/2019 08:03:50 TSDNS Info No TSDNS found
12/03/2019 08:03:54 PktHandler Info Cleaning up connection because of 5 resends of COMMAND packet
12/03/2019 08:03:54 ClientUI Info Connect status: Disconnected



Any help would be appreciated.