Forum

Page 1 of 9 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 134
  1. #1
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527

    [Discussion] TeamSpeak Client 3.3.0 Beta

    This thread is supposed to collect feedback and bug reports for the upcoming TeamSpeak Client release 3.3.0.

    Please refer to the release announcement to get a list of changes.


  2. #2
    Join Date
    November 2017
    Location
    Cologne, Germany
    Posts
    181
    I love the new Windows tile.

  3. #3
    Join Date
    September 2016
    Posts
    46
    Cheers to the Opus 1.3 update

    unfortunately, i get instant crash when i try to join a channel with opus music as codec.

    any help?

    regards

  4. #4
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Quote Originally Posted by plizze View Post
    Cheers to the Opus 1.3 update

    unfortunately, i get instant crash when i try to join a channel with opus music as codec.

    any help?

    regards

    edit: no crashes anymore .. it crashed 3 times in a row now nothing. weird.
    Please check your log files for error messages. If we can reproduce the issue here we'll fix it asap.

  5. #5
    Join Date
    September 2016
    Posts
    46
    Where can i find the logs?

  6. #6
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Quote Originally Posted by plizze View Post
    Where can i find the logs?
    On Windows, enter %APPDATA%\TS3Client\logs into the address bar of your explorer.

  7. #7
    Join Date
    September 2016
    Posts
    46
    Thanks.

    I dont see anything special there, i will send you the log via PM.

    regards

  8. #8
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Quote Originally Posted by plizze View Post
    Thanks.

    I dont see anything special there, i will send you the log via PM.

    regards
    The log looks normal... just let us know if you find a way to reproduce the crash.

  9. #9
    Join Date
    September 2016
    Posts
    46
    Update: it seems to be related to 5.1 audio. Everything works fine when i connect via headset but as soon as i "pull the plug" (--> 5.1 audio in use) the client crashes.

    regards

    Update2: It seems also to be related to DTS sound. If its turned on the client crashes, if DTS5.1 is off, it everything works fine

    2.0 Headset --> works
    5.1 without dts --> works
    5.1 with dts --> crash

  10. #10
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    Quote Originally Posted by plizze View Post
    Update: it seems to be related to 5.1 audio. Everything works fine when i connect via headset but as soon as i "pull the plug" (--> 5.1 audio in use) the client crashes.

    regards

    Update2: It seems also to be related to DTS sound. If its turned on the client crashes, if DTS5.1 is off, it everything works fine

    2.0 Headset --> works
    5.1 without dts --> works
    5.1 with dts --> crash
    Great. Thanks a lot! We'll investigate the issue.

  11. #11
    Join Date
    September 2016
    Posts
    46
    Happy to help Thanks for investigating.

    Id like to ask one more question for the opus update.

    What is needed to that the clients benefits from it?
    Does the server need a minimum version?
    Do both clients need to be on 3.3 or just the one?

    regards

  12. #12
    Join Date
    June 2018
    Location
    Poland
    Posts
    99
    It keeps crashing. I dont know why but I use 7.1 dolby system in my headseats.

  13. #13
    Join Date
    September 2016
    Posts
    46
    Quote Originally Posted by Well_Skilled View Post
    It keeps crashing. I dont know why but I use 7.1 dolby system in my headseats.

    Try disabling DTS (for now until its fixed)

  14. #14
    Join Date
    August 2014
    Posts
    146
    Hello little problem in the pack icons
    Click image for larger version. 

Name:	pack.png 
Views:	441 
Size:	58.2 KB 
ID:	17899
    https://multigamingtitanium.fr/img/t.../beta/pack.png
    cordially

    Karazhan (DraGon34)

  15. #15
    Join Date
    February 2017
    Location
    Australia
    Posts
    108
    Quote Originally Posted by plizze View Post
    Cheers to the Opus 1.3 update

    unfortunately, i get instant crash when i try to join a channel with opus music as codec.

    any help?

    regards
    Getting this too on Opus Voice.
    About to try mitigate the issue with having multiple channel audio, since my headphones are set to use 5.1

    Changing to Stereo did indeed stop crashing
    Attached Images Attached Images  

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Discussion] TeamSpeak 3 Client 3.2.3 Beta
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: October 9th, 2018, 12:16 PM
  2. [Discussion] TeamSpeak 3 Client 3.2.0 Beta
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 55
    Last Post: August 13th, 2018, 09:30 AM
  3. [Discussion] TeamSpeak 3 Client 3.1.7 Beta
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 20
    Last Post: December 13th, 2017, 09:00 PM
  4. [Discussion] TeamSpeak 3 Client 3.1.6 Beta
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 10
    Last Post: August 16th, 2017, 01:43 PM
  5. [Discussion] TeamSpeak 3 Client 3.1 [BETA]
    By KIDINK^ in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 249
    Last Post: January 10th, 2017, 04:12 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •