Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    September 2019
    Posts
    1

    Task force Radio won't start with latest client

    i updated my ts3 and now my tfr wont work so i am wanting to know how to get the last version. So that i am able to use tfr.
    Last edited by dante696; September 9th, 2019 at 08:50 AM. Reason: renamed and moved

  2. #2
    Join Date
    November 2013
    Posts
    323
    Quote Originally Posted by Trevor_f16 View Post
    i updated my ts3 and now my tfr wont work so i am wanting to know how to get the last version. So that i am able to use tfr.
    https://github.com/michail-nikolaev/...1.0-PreRelease

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Task force radio
    By Bioptic99 in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: February 10th, 2019, 07:17 AM
  2. Task Force Radio for Mac (OS X)
    By KahlanAmnell5 in forum Tools / Web Based
    Replies: 0
    Last Post: April 18th, 2016, 09:45 PM
  3. no task force radio deployed on server ????
    By Vincent Griffin in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: November 12th, 2015, 02:32 AM
  4. [Resolved] Task Force Radio
    By setman590 in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 1
    Last Post: March 27th, 2015, 05:36 PM
  5. Bug - Joining Task force radio
    By Blake Raiden in forum Off Topic
    Replies: 1
    Last Post: January 6th, 2015, 03:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •