Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    October 2019
    Posts
    2

    Disconnect with a 4G connection

    Using a Motorola e5 Play with OpenVPN to make a connection to my house and then firing up the TeamSpeak App to make a connection to the Team Speak server at home. When the phone goes dark into lock mode I lose connection. When the phone is not locked I don't lose connection. This doesn't happen over my home WiFi at all. Just 4G. I tried messing with various sleep settings to no joy. I need to keep the phone display on otherwise the connection is dropped. How do I remedy this?

  2. #2
    Join Date
    October 2019
    Posts
    2
    Found the issue. It was in the OpenVPN App in my phone. There's a setting that will disconnect the VPN when you lock your phone or turn off your phone's display. So that's why I was losing my connection to my Team Speak server. Enabling the option in the OpenVPN App settings to not disconnect on phone lock keeps the connection going.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. My client connection causes others to disconnect
    By xplanes in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: March 19th, 2018, 09:53 AM
  2. disconnect
    By payrim in forum Client Support
    Replies: 0
    Last Post: January 2nd, 2018, 05:06 PM
  3. 24h disconnect
    By tuvok1981 in forum Windows
    Replies: 17
    Last Post: January 27th, 2013, 03:02 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: August 14th, 2012, 10:08 PM
  5. TS3 disconnect as soon as i log in?
    By Iain1979 in forum Client Support
    Replies: 15
    Last Post: August 13th, 2010, 10:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •