Forum

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
  1. #16
    Join Date
    October 2019
    Location
    Germany
    Posts
    2

    I have the same mistake

    The client closes normally, then it comes up to 2% and then it stops with this error code.
    Attached Images Attached Images  

  2. #17
    Join Date
    September 2016
    Location
    Vienna
    Posts
    10
    I had the same error, but after 30 mins it worked. I didn't change anything.

    The error is fixed for me

  3. #18
    Join Date
    April 2015
    Posts
    153
    Nop, still broken for me

    Could not verify the product ini file. Aborting

    Great updater (y)

  4. #19
    Join Date
    August 2019
    Location
    Germany
    Posts
    6
    How to fix:

    Delete this folder and restart Ts3/try again : *\AppData\Local\Temp\teamspeak_temp_0

  5. #20
    Join Date
    October 2019
    Location
    Italy
    Posts
    1
    Are you getting this error during the update?

    I just updated my client without any problem.

  6. #21
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,527
    We've identified another issue with our CDN and fixed it. The update should work fine now.

    My apologies for any inconvenience!

  7. #22
    Join Date
    February 2019
    Posts
    1

    3.5.0 (10/14/2019 21:07:30) [Beta]

    After update i make echo noises if someone talk.
    Tested remove background noises disabled/enabled and echo reduction 10db.
    Fix it.
    Ty

  8. #23
    Join Date
    June 2018
    Posts
    17
    For what exactly is the "Comfort noise" ? Its just a annoying sound at the moment

  9. #24
    Join Date
    December 2009
    Posts
    53
    That highly depends on the person actually. Some people like it if there is noise with a pattern, like waves, wind, etc..
    Some may not like but, but some may.
    I guess it will be configurable in the future.

  10. #25
    Join Date
    October 2019
    Posts
    1
    Hi,

    I'd like to express my concerns about the fact that Automatic Voice Gain Control option from the Capture settings is gone in this beta release. My colleagues and I consider it an extremely important feature, since it allows for our mic volumes to be adjusted accordingly and automatically, especially when one of us gets louder than the others. Would someone be kind enough to tell me why this option is no more and whether this release being in BETA has anything to do with it? Thanks so much!

  11. #26
    Join Date
    July 2018
    Posts
    10
    Why do you have to break the sound like this? With this update, all my friends have box voice, whispers, and degraded voice quality. Back We needed to get to 3.3.2.

  12. #27
    Join Date
    November 2016
    Location
    Germany
    Posts
    138
    Im surprised you all have such sound problems. 3.5.0 runs without any problems for me and my friends (well only for those where the updater was nice and worked). What audio settings do you have in the options? Any plugins that have something to do with mic input?

  13. #28
    Join Date
    December 2009
    Posts
    53
    Quote Originally Posted by djalmasi View Post
    Why do you have to break the sound like this?
    You do realize that errors can happen? Theres like dozen of combinations between hardware and operation systems and configurations.
    You can bet it wasnt planned that it might happen for some guys.

  14. #29
    Join Date
    January 2017
    Location
    Germany
    Posts
    45
    Quote Originally Posted by djalmasi View Post
    Why do you have to break the sound like this? With this update, all my friends have box voice, whispers, and degraded voice quality. Back We needed to get to 3.3.2.
    Try to deactivate Echo Cancellation if you have both on -> Echo Cancellation and remove background noises.

  15. #30
    Join Date
    March 2015
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by apbnetwork View Post
    Hi,

    I'd like to express my concerns about the fact that Automatic Voice Gain Control option from the Capture settings is gone in this beta release. My colleagues and I consider it an extremely important feature, since it allows for our mic volumes to be adjusted accordingly and automatically, especially when one of us gets louder than the others. Would someone be kind enough to tell me why this option is no more and whether this release being in BETA has anything to do with it? Thanks so much!
    I can totally agree, I would like to see this option back.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Discussion] TeamSpeak 3 Client 3.2.2 Beta
    By dante696 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 35
    Last Post: September 17th, 2018, 10:10 AM
  2. [Discussion] TeamSpeak 3 Client 3.2.0 Beta
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 55
    Last Post: August 13th, 2018, 09:30 AM
  3. [Discussion] TeamSpeak 3 Client 3.1.7 Beta
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 20
    Last Post: December 13th, 2017, 09:00 PM
  4. [Discussion] Beta Client 3.1.5
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 96
    Last Post: July 15th, 2017, 12:33 AM
  5. [Discussion] TeamSpeak 3 Client 3.1 [BETA]
    By KIDINK^ in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 249
    Last Post: January 10th, 2017, 04:12 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •