Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    August 2018
    Location
    Italy
    Posts
    61

    Strange CPU usage

    I noticed that the program is really optimized “TeamSpeak 5.0.0 beta 7, it uses around 0.8 - 2% of my CPU, but as soon as I open the chat section (any one) even if it is completely empty, the usage goes up to 6 - 10% I think it's due integrated chromium for chat¿
    Last edited by WaspEma; October 20th, 2019 at 06:23 AM. Reason: Missing TeamSpeak Build

  2. #2
    Join Date
    February 2014
    Posts
    282
    Not happening for me personally, anyone else?

  3. #3
    Join Date
    October 2012
    Location
    Germany
    Posts
    11
    I Noticed if i switch the Programm in the foreground or Play around with the UI, there is a short CPU usage of 7-9% but mainly its About 0,7-1,5% Muted, and this is better than TS3.5 Beta atm (About 3-4%).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [No Bug] Strange TS3 pop up..
    By [DOS]Kakashi23 in forum Off Topic
    Replies: 5
    Last Post: February 12th, 2014, 12:13 PM
  2. [Resolved] Strange Log
    By ReRRemi in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: May 9th, 2011, 05:54 PM
  3. strange
    By jeff1975 in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: November 28th, 2010, 10:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •