Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    October 2019
    Posts
    2

    Ts3 server doesn't start and stops at "CIDRManager"

    Hi,

    I've hosted a ts3 server for many years now on ovh and I've recently moved my server from fr to the uk however when I try to run:

    ./ts3server_minimal_runscript.sh

    The server runs up to |CIDRManager | |updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1/32, ::1/128,

    And then nothing until I manually stop the server. I'm run centos 7 if that is any help and the full log is:


    2019-10-30 21:43:48.616334|INFO |ServerLibPriv | |TeamSpeak 3 Server 3.9.1 (2019-07-02 13:17:23)
    2019-10-30 21:43:48.616516|INFO |ServerLibPriv | |SystemInformation: Linux 3.10.0-957.27.2.el7.x86_64 #1 SMP Mon Jul 29 17:46:05 UTC 2019 x86_64 Binary: 64bit
    2019-10-30 21:43:48.616552|INFO |ServerLibPriv | |Using hardware aes
    2019-10-30 21:43:48.617293|INFO |DatabaseQuery | |dbPlugin name: SQLite3 plugin, Version 3, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2019-10-30 21:43:48.617334|INFO |DatabaseQuery | |dbPlugin version: 3.11.1
    2019-10-30 21:43:48.617629|INFO |DatabaseQuery | |checking database integrity (may take a while)
    2019-10-30 21:43:48.640207|WARNING |Accounting | |Unable to open licensekey.dat, falling back to limited functionality
    2019-10-30 21:43:48.640667|INFO |Accounting | |Licensing Information
    2019-10-30 21:43:48.640710|INFO |Accounting | |licensed to : Anonymous
    2019-10-30 21:43:48.640727|INFO |Accounting | |type : No License
    2019-10-30 21:43:48.640747|INFO |Accounting | |starting date : Tue Jan 1 00:00:00 2019
    2019-10-30 21:43:48.640763|INFO |Accounting | |ending date : Fri Jan 31 00:00:00 2020
    2019-10-30 21:43:48.640777|INFO |Accounting | |max virtualservers: 1
    2019-10-30 21:43:48.640790|INFO |Accounting | |max slots : 32
    2019-10-30 21:43:48.797380|INFO | | |myTeamSpeak identifier revocation list was downloaded successfully - all related features are activated
    2019-10-30 21:43:50.379159|INFO | | |Puzzle precompute time: 1712
    2019-10-30 21:43:50.379665|INFO |FileManager | |listening on 0.0.0.0:30033, [::]:30033
    2019-10-30 21:43:50.385330|INFO |VirtualServer |1 |listening on 0.0.0.0:9987, [::]:9987
    2019-10-30 21:43:50.385577|INFO |Query | |listening for query on 0.0.0.0:10011, [::]:10011
    2019-10-30 21:43:50.385783|INFO |Query | |listening for query ssh on 0.0.0.0:10022, [::]:10022
    2019-10-30 21:43:50.385908|INFO |CIDRManager | |updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1/32, ::1/128,

    I can't seem to find the issue any help is appreciated.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    That's intended in case nothing went wrong.
    Your log looks fine.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    October 2019
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    That's intended in case nothing went wrong.
    Your log looks fine.
    But the issue is I can't connect to the server in this state for some reason.

  4. #4
    Join Date
    August 2009
    Location
    England
    Posts
    31
    Is this a backup server copy you are trying to run from your old machine? If so I would install and run fresh server files just to see if that works.

  5. #5
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    Read the other server log 1 (or 2 or 3 or whatever your id is) and check if server is started at all and then check your port forwarding.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Server stops "bind failed: 9987"
    By united in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: October 30th, 2015, 11:27 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: July 8th, 2015, 11:39 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: August 25th, 2011, 08:50 AM
  4. Removing ICON URL from server propertys "doesn't"
    By squirrelof09 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: August 1st, 2011, 09:12 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: June 29th, 2011, 07:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •