Forum

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 57
  1. #1
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,412

    [Discussion] TeamSpeak Server 3.10.0

    We want to know what you think. Feel free to leave your feedback or just to discuss about server 3.10.0.

    The full details for that can be found in our release thread.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  2. #2
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    340
    Edit by mod
    Problem was not the server.
    Quote Originally Posted by hunterpl View Post
    Hello @dante696

    Yes that was on our side fail with software raid and just strange backward settings networking same for optimization kernel sysctl.conf that's why it just stop after some minutes, anyway thank you for trying help. have a nice evening.
    edit end


    Do not upgrade to this version 3.10.0 will couse stop all your teamspeak servers after 10 mins network will stop too with other services like SSH, only IPMI can help you in this case to force stop all servers teamspeak 3 and after that network will return on your dedication server !!!

    Edit: weird is that, when we stop one of server teamspeak 3, then all will connections back for other clients but not for long time.
    Last edited by dante696; November 12th, 2019 at 09:17 AM.

  3. #3
    Join Date
    June 2018
    Posts
    19
    Quote Originally Posted by hunterpl View Post
    Do not upgrade to this version 3.10.0 will couse stop all your teamspeak servers after 10 mins and network will stop too with other services like SSH, only IPMI can help you in this case to force stop all servers teamspeak 3 and network will return on your dedication server !!!

    Our server is running more then 10 minutes and still no problems

  4. #4
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    340
    Quote Originally Posted by C0kkie View Post
    Our server is running more then 10 minutes and still no problems
    for running one single server it does not have effect i just notice that also if your server is small, the higher server ex. more than 300 users got high packet loss or full loss of connections.

    In the logs shown in ts3server_0.log:
    load channel From Database found unregistered ident: channel_unique_identifier

    We downgrade to binary version 3.9.1 but it does not help, we using only MariaDB i think problem is in MariaDB database with this error:
    load channel From Database found unregistered ident: channel_unique_identifier

    Process PID is online but all UDP connections gone after some minutes on every teamspeak servers.
    Last edited by hunterpl; November 8th, 2019 at 07:04 AM.

  5. #5
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,412
    Does your issue still occur when you run the server(s) with start parameter hints_enabled=0 ?
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  6. #6
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    340
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Does your issue still occur when you run the server(s) with start parameter hints_enabled=0 ?
    Yes exactly it is started with hints_enabled=0

  7. #7
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,412
    Just to make sure.
    Does your answer mean "The issue still exists and you already use hints_enabled=0" ?


    We are not sure why you have such problems. Logs or recorded sessions from wireshark may help to see more.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  8. #8
    Join Date
    December 2017
    Posts
    18
    Name:  MiHyjne3.png
Views: 922
Size:  190.2 KB
    everything works

  9. #9
    Join Date
    December 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    340
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Just to make sure.
    Does your answer mean "The issue still exists and you already use hints_enabled=0" ?


    We are not sure why you have such problems. Logs or recorded sessions from wireshark may help to see more.
    Hello @dante696

    Yes that was on our side fail with software raid and just strange backward settings networking same for optimization kernel sysctl.conf that's why it just stop after some minutes, anyway thank you for trying help. have a nice evening.

  10. #10
    Join Date
    October 2017
    Posts
    11
    Hi @dante696,

    the Docker Image is still missing on Docker Hub . Could you please check this? Thank you!

  11. #11
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,412
    We did requested changes and pushed a new version to Github.
    Should be available within a day.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  12. #12
    Join Date
    July 2017
    Posts
    8
    The docker image with the tag latest throws the following error atm:
    | /opt/ts3server/entrypoint.sh: line 50: can't create /var/run/ts3server/ts3server.ini: Permission denied
    Config: container runs in host namespace, volume mounted to /var/ts3server with permissions for user 9987.

    The older images work without any problems. The given path is not part of the volume...

  13. #13
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,412
    Show us the full config or we can not see anything.

    Please leave /var/run/ts3server/ alone or check your user permissions.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  14. #14
    Join Date
    July 2017
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Show us the full config or we can not see anything.

    Please leave /var/run/ts3server/ alone or check your user permissions.

    I only quoted the error msg....

    docker-compose:
    Code:
    version: '2.4'
    services:
      ts3server_xyz:
        container_name: ts3server_xyz
        image: teamspeak:latest
        userns_mode: "host"
        network_mode: "host"
        restart: unless-stopped
        environment:
          TS3SERVER_LICENSE: accept
          TS3SERVER_QUERY_PROTOCOLS: "raw,ssh"
    • docker-compose up


    The container is not able to start.
    Code:
    Creating ts3server_xyz ... done
    Attaching to ts3server_xyz
    ts3server_xyz    | /opt/ts3server/entrypoint.sh: line 50: can't create /var/run/ts3server/ts3server.ini: Permission denied
    I do not think that my config is special... Permissions should not be a problem, because it is 1:1 the default environment of the image without any modifications through volumes etc.

    Docker version: Docker version 19.03.4, build 9013bf583a
    Last edited by Hedius; November 12th, 2019 at 10:14 AM.

  15. #15
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,412
    We can not reproduce this with these settings.

    What you could try is a docker-compose down and then docker-compose up again.
    !!!! You loose your server data because you stored them in that docker and not on seperate mounted volume !!!!

    Or you can try to run docker-compose up open a new folder.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Discussion] TeamSpeak Server 3.7.x
    By dante696 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 79
    Last Post: May 16th, 2019, 09:35 AM
  2. [Discussion] TeamSpeak Server 3.5.x
    By dante696 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 16
    Last Post: January 2nd, 2019, 10:36 PM
  3. [Discussion] TeamSpeak 3 Server 3.3.0 & 3.3.1
    By dante696 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 48
    Last Post: September 6th, 2018, 08:58 PM
  4. [Discussion] TeamSpeak 3 Server 3.1.0
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 24
    Last Post: February 21st, 2018, 02:02 PM
  5. [Discussion] TeamSpeak 3.1.1 Beta Discussion
    By Chris in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 15
    Last Post: February 10th, 2017, 06:02 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •