Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
  1. #16
    Join Date
    December 2009
    Posts
    4
    I'm working at the ATHP and can agree that on server 3.10.2 this issue exist (and happens frequently)
    Many of our clients are complaining about this bug because they can only restart their server to get whisper working again. But sometimes after a 10-30 minutes it's again broken and they are angry.

  2. #17
    Join Date
    February 2013
    Posts
    12
    My whisper stopped working tonight again. Everything was working fine but then i did following (by accident but it broke my outgoing whispers, incoming working fine) :
    I was in the channel with channel commander on
    Went into Bookmarks - clicked on the server i was currently logged in
    This DCed me ofc and then connected back to lobby. Channel commander icon (i have it pulled to the upper menu to mic mute etc) stayed lit up (not sure if this is intended).
    I rejoined the channel and outgoing whispers were not working anymore.

    I don't know if these are steps to really replicate the problem but better to post it anyway.

  3. #18
    Join Date
    December 2019
    Posts
    3
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    Thanks for all the feedback. We are currently evaluating this issue and may fix this in server 3.12.0 (there is not enough time left to get this 100% solved in 3.11.0)

    Is anyone in here having issues with groups or single user or channels as whisper target or is it only happening for channel commander?
    we are having issues with just about everything. Mainly server groups.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Whisper list issues
    By armyfreak in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: June 18th, 2018, 08:38 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: October 30th, 2014, 10:11 PM
  3. Whisper issues
    By nuffworld in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: February 11th, 2012, 12:17 AM
  4. Getting Started...
    By Spencer E in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: November 7th, 2011, 08:01 PM
  5. Whisper issues
    By AceMcGirk in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: August 8th, 2011, 01:24 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •