Forum

Page 5 of 34 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 497
  1. #61
    Join Date
    December 2003
    Location
    ???
    Posts
    2

    No one can join my server's

    grrrrrrrrrrrrrrrr

  2. #62
    Join Date
    December 2002
    Location
    Germany
    Posts
    1,180
    Yes, very exact problem description...

    Try a search fro port forwarding. Maybe you will find a hint for your problem.

  3. #63
    scott2hot Guest

    Unhappy trying to start my own server.

    I set everything up like everyone says, changed my password, but I still cannot connect to it as a client. it is a public server with no password... what do I do?
    Every time I try to connect it says "no reply from server, maybe the server is offline or maybe teamspeak is not running on it".

    I read that someone else had this problem, and you were talking about a wan...I don't understand...
    Last edited by scott2hot; December 23rd, 2003 at 05:52 PM.

  4. #64
    ralphe Guest
    I've got a problem, i can hear other people but they can't hear me. I already lookt at the manual but that doesn't work. I do have a SB live 1400 (creative) everything is set correct, also the mixer. I think i need a splitter for my 'main box' because if a put the microfone on the computer i don't hear anaything. Coud youb please help me.

  5. #65
    pH1R3 Guest
    nm
    Last edited by pH1R3; February 2nd, 2004 at 06:53 AM.

  6. #66
    Join Date
    February 2004
    Location
    Canada
    Posts
    7
    Read the instructions, very useful btw, thanks, but I still have one question. I have a server address, port, login name and password, as I am an Admin for a server and naturally I have the server owner's permission. Is it possible for me to use WebAdmin for that server? And if so, how?

    Thanks

    ~Smil3y
    Last edited by toosm:)ey; February 5th, 2004 at 06:06 AM.

  7. #67
    dragracer391 Guest

    i cant download ts

    i cant download ts it says page not found plz help

  8. #68
    mr. hat Guest

    what do I enter for the url when setting up a server

    I am trying to set up a server and it asks me for a url what do I enter here? I am running windows

  9. #69
    Join Date
    February 2004
    Location
    UK
    Posts
    2

    Exclamation Can't Join!?!?

    Hi I'v just done all the things! I can join the servere from my own computer where i hoste the servere. But when i join on another computer it says:
    [23:15:14] No reply from server
    Maybe the server is offline
    or maybe teamspeak is not running on it


    I have not done more than that.... Do i have to set up something in server.ini??????


    PliiiiZ help!

  10. #70
    Join Date
    February 2004
    Location
    USA
    Posts
    1

    Unhappy Help me man u seem to know alot about ts Help me plz

    im getting this message when i try to instail ts

    Error creating registry key:
    HKEY_CLASSES_ROOT\teamspeak

    RegCreateKeyEx Failed; code 5
    Access is denied.

    can u help me instail??? plz help

  11. #71
    WarTiger Guest
    Wy can y connect on my server, and others can that not.

  12. #72
    Join Date
    January 2004
    Location
    UK
    Posts
    3

    Wink

    I am getting the "No reply from server
    Maybe the server is offline
    or maybe teamspeak is not running on it" message.

    I have attempted to set up my own server - its listed in the main web list: Nessies Server so I know it exists and I can admin it etc too. I have very very limited knoweldge of Team speak and computer waffle in genral so be gentle with me

    I am using XP with a netgear modem router. I read somewhere in here soemthing about Lans, Wan, etc etc (abit of a pc noob here - learn as I go along). So I figured maybe I needed to port forward. Logged into my netgear management bit, and it seems I need not only the IP ( i know my server IP 81.79.132.84) but it asks me to put in the start port and the end port too. Where can I find this please? Or maybe that will not solve my problem at all and I am barking up the wrong lamp post?

    Thanks in advance

    Nessling

    Edited PS I did read the readme file with this bit:

    Q: Which ports does the TS2 Server use?
    A. 8767 UDP, Server
    How to change ? In the webadmin interface.

    14534 TCP, WebInterface
    How to change ? Location at server.ini: HTTPServer Port=14534

    51234 TCP, tcpquery port
    How to change ? Location at server.ini: TCPQueryPort=51234

    To get server to work behind firewall, nat, masq you
    need only to open/forward the 8767 UDP port.


    but I am not quite sure waht to make of it
    Last edited by Nessling; March 20th, 2004 at 06:06 PM.

  13. #73
    gamefrog Guest
    i have d/l'd both client and server. tryin to admin my server but when i right click the ts icon, the "admin" part is "faded" out so i cannot click it to set it up.

    can someone give me a shout on this?

    thanks in advance.

  14. #74
    Join Date
    October 2003
    Location
    dont know
    Posts
    2
    Hey all ..

    I got my TS2 Server running , I can get on it , but when my friend trysw to get it he cant , he gets this massage No replay from server or may be server is not running on Team speak 2

  15. #75
    Gen.AdamRund Guest

    Angry Can't find my user name and pass

    You say to look in (crogram flies, Teamspeak2:Server)
    well i can't find my user name and password. HELP ME PLEASE

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: January 20th, 2014, 05:38 PM
  2. instructions
    By Revwhite in forum Windows
    Replies: 4
    Last Post: December 29th, 2009, 06:05 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •