Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    August 2013
    Posts
    5

    Help Setting up server for first time

    Things are not making since to me. I was reading on how to set up a virtual server, but yet when I go to www.goteamspeak.com, the page refuses to fully load. No matter what I try, it will not fully load.

    Is TS2 still supported, or will I be forced into using what appears to be a beta TS3

  2. #2
    Join Date
    April 2012
    Location
    Germany
    Posts
    317
    Hi,
    1. i also can't load the page.
    2. What do you mean with Beta? TS3 is like version 3.x.x

    I used TS2 long ago and don't remember exactly how it was, but as far as I know TS3 is much more comfortable than TS2 ever was.

  3. #3
    Join Date
    August 2013
    Posts
    5
    When I look at the TS3 forum, I see so many errors in just trying to even access the virtual server, it appears they are still trying to get the bugs worked out of it.

  4. #4
    Join Date
    February 2012
    Location
    Nuremberg, Bavaria
    Posts
    258
    Hi!
    Quote Originally Posted by GaDevil View Post
    When I look at the TS3 forum, I see so many errors in just trying to even access the virtual server
    The latest version of the server needs the latest client version to be able to connect to the server. Who read the changelog of the server does know that...

    Quote Originally Posted by GaDevil View Post
    they are still trying to get the bugs worked out of it.
    Each software will have some bugs. You will never get a software without any bugs...

    To you goteamspeak.com page: It seems like to be corrupt. I also can't load it...

  5. #5
    Join Date
    August 2013
    Posts
    5
    I know you will never get all the bugs out of software, there are to many variables that can go wrong on any given system.

    sebi, how familer with the teamspeak 3 are you?

  6. #6
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    530
    TeamSpeak 3 is not in beta anymore. It is ready for commercial use.
    In most cases errors appear because the users make mistakes (eg. in setting up the permissions). Only very few of them are actually bugs.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: September 1st, 2015, 05:38 AM
  2. Setting Max Time for a Temporary Channel
    By Melantari in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: August 31st, 2015, 05:52 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: May 30th, 2012, 05:27 PM
  4. First time setting up Team Speak.
    By subrand0m in forum Server Support
    Replies: 8
    Last Post: November 20th, 2010, 10:53 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •