Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 87 of 87
  1. #76
    Join Date
    June 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Hey,

    its a sub category of MMORPG
    http://www.tsviewer.com/index.php?pa...y_wished=Tibia

  2. #77
    Join Date
    November 2008
    Location
    UK
    Posts
    3
    o :P don't saw it :P thanks ^^

  3. #78
    Join Date
    January 2003
    Location
    The Netherlands
    Posts
    1,344
    Ginger you kick ass with all the stuff you build.. If im ever in Germany i'll come over and give your girl a kiss ( i dont kiss man.. :P ) and buy you a beer.

  4. #79
    Join Date
    June 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Lol ......

  5. #80
    Join Date
    December 2008
    Location
    UK
    Posts
    4

    Problem..

    Ok i have just attempted to register using your website.. But ive run into a problem, someone else is using my server's IP/port for their clan. Which can only be because they have either got their details wrong or have cancelled their account with my hosting company and moved on.. I now have their IP and port but the website obviously says they are still using it..

    ..I have contacted them, and am awaiting their reply.. is there anything else i can do, or you can do?


    thanks and seasons greeting :>

  6. #81
    Join Date
    June 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Thats not a problem. Which registration is it? I will delete it so you can re-register it with your data.

  7. #82
    Join Date
    December 2008
    Location
    UK
    Posts
    4
    oh that's wicked m8

    1stEuid Clan
    Shortname: 1steuid

    i got from the profile.. Also, you can see the server they're looking up is not Cod4 related as their clan is, because the channel names are Tier1/2/3/4 when those are warhammer online terms, which.. is what im trying to register it as..


    thanks

  8. #83
    Join Date
    June 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Yep. Found and deleted. Now simply resubmit the registration form.

  9. #84
    Join Date
    December 2008
    Location
    UK
    Posts
    4
    thanks a lot for your help and merry christmas\happy new year

  10. #85
    Join Date
    December 2008
    Location
    UK
    Posts
    4
    gah.. well it works great now ive signed up, but for one thing..

    When i integrate it into the wordpress sidebar im using on my website.. it seems to space it out... more than it should be, such as the example given off the code generator..

    i went for the javascript thingy as its the easiest to do apparently, and i dont feel like reinventing the wheel, but when i put it on the website.. well like i say, it spaces it out somewhat too much.

    Baring in mind the site currently uses css and the wordpress theme that ive fiddled with, im wondering is it possible for me to.. how do i put this.. 'strip away any custom formatting i have, for the area that the javascript is displayed in'

    i guess you may have experienced this question before, which i why i post it instead of wasting hours trying to fix it, if you're already had to deal with this ..failing that, ill muck about with it when i take a break from war.. which im off to play!

    i dont even know if that would fix the problem im facing, but any help you could give would be appreciated.. thanks a lot for the great tool also


    [website is http://crimsonbrotherhood.co.uk/ ]

  11. #86
    Join Date
    June 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Ive checked your sites css code and found the responsible command for this "spacing" problem.

    Its this one:
    Code:
    img {
        border:0px;
        padding:5px;
        max-width: 100%; /* not working in IE6*/
    }
    Its the 5px padding. At the moment you are saying in your css that every image does have a 5px padding around it. Set it to 0px and you will be fine. It will also fix other problems on your site i think.

  12. #87
    Join Date
    June 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    TS 3 Viewer is now online.
    Limited functionality for now, more features will come soon.

    More at:
    http://www.tsviewer.com

    TS 3 Viewer live in actioin:
    http://www.tsviewer.com/index.php?pa...ewer&ID=901865


    And now let us thank ScP, the TeamSpeak development team and the TS 3 alpha testers!
    @ScP: Thank you for everything!

    *edit*
    Ooops, wrong forums area, this is TS2 area now here. Sorry.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. teamspeak viewer
    By Rogerdoger45 in forum Tools / Web Based
    Replies: 2
    Last Post: July 7th, 2011, 02:28 AM
  2. [No Bug] Problem: Teamspeak 3 Ver. 3.0.0-rc1-pre12 [Build: 14208] & tsviewer.com
    By eground2000 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 2
    Last Post: April 28th, 2011, 11:11 PM
  3. Teamspeak 3 Viewer
    By Resistant-X in forum Tools / Web Based
    Replies: 91
    Last Post: January 18th, 2011, 08:41 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •