Forum

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 96
  1. #16
    Join Date
    July 2007
    Location
    Australia
    Posts
    1

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by BHKai View Post
    People would not check it anyway. They lazy.
    hehe, yes most people are lazy But personally i found this thread really great, ive recently been trying to get a server going, after reading this and a few scratches of the head it worked out^^

    Great work guys, us Teamspeak newbies appreciate it.

  2. #17
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,007
    Do not fall down.

  3. #18
    Join Date
    July 2007
    Location
    USA
    Posts
    11
    I'm sorry but I hardly understand and did everything I possibly good but no one can connect to my server. I'm using Windows XP Home Edition

    I have DSL internet connection.

    Please provide following information to help us locate Your problem

    1.
    [debug]
    MessageTypes=LMTALL
    MessageDepths=LMDALL
    [Main Config]
    ExternalIPDectection=1
    HTTPServer Port=14534
    HTTPServer Enabled=1
    DateTimeFormat=dd-mm-yyyy hh:nn:ss
    TCPQueryPort=51234
    AllowedClientNameChars=
    DisAllowedClientNameChars=()[]{}
    BoundToIp1=
    [WebPost]
    AdminEmail=na
    ISPLinkURL=na
    ISPName=Private
    ISPCountryNumber=2457
    Enabled=1
    PostURL=
    ListPublic=1
    UserAgent=teamspeak
    [log]
    access_r=0
    access_u=0
    channel_registerred=0
    channel_unregisterred=0
    sa=0
    chat=0
    kick_server=0
    kick_channel=0
    [Spam]
    max_commands=10
    in_seconds=2

    2. Output from

    Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
    (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

    C:\Documents and Settings\Owner>ipconfig/all

    Windows IP Configuration

    Host Name . . . . . . . . . . . . : Ashley
    Primary Dns Suffix . . . . . . . :
    Node Type . . . . . . . . . . . . : Mixed
    IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
    WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

    Ethernet adapter Local Area Connection:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Family Fast Eth
    ernet NIC
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-0C-76-F3-F3-87
    Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : No
    IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.136
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
    Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1
    DNS Servers . . . . . . . . . . . : 71.3.0.116
    209.26.88.31

    C:\Documents and Settings\Owner>

    3. Output from

    tracert ts2test.planetteamspeak.com

    4. Model and firmware version of Your router, with screenshots or exact description of Your portforward(Virtual Server) settings and WAN status screen. (preferable screenshots)

    Model= EQ-660R by ZyXel

    System Name: EMBARQ
    ZyNOS F/W Version: V3.40(ACZ.8) | 06/11/2007
    DSL FW Version:TI AR7 07.00.02.00
    Standard:ADSL_G.dmt


    WAN Information

    IP Address:71.54.246.157
    IP Subnet Mask:255.255.248.0
    Default Gateway:71.54.240.1
    Active DNS:0.0.0.0
    Primary DNS:71.3.0.116
    Secondary DNS:209.26.88.31
    VPI/VCI:8/ 35


    LAN Information

    MAC Address:00:19:cb:16:51:a7
    IP Address: 192.168.2.1
    IP Subnet Mask: 255.255.255.0
    DHCP: Server
    DHCP Start IP: 192.168.2.2
    DHCP Pool Size: 32
    Primary DNS: 0.0.0.0
    Secondary DNS: 0.0.0.0

    http://i201.photobucket.com/albums/a...ire0/error.jpg
    http://i201.photobucket.com/albums/a...re0/error2.jpg
    http://i201.photobucket.com/albums/a...re0/error3.jpg

  4. #19
    Join Date
    July 2007
    Location
    USA
    Posts
    11
    I did some changes and got
    this...http://i201.photobucket.com/albums/a...e0/success.jpg (Everything in that pic is green now, just retested.)

    And here's some of the information I posted above but updated.






    ystem Status

    System Name: EMBARQ
    ZyNOS F/W Version: V3.40(ACZ.8) | 06/11/2007
    DSL FW Version:TI AR7 07.00.02.00
    Standard:ADSL_G.dmt


    WAN Information

    IP Address:71.54.244.140
    IP Subnet Mask:255.255.248.0
    Default Gateway:71.54.240.1
    Active DNS:0.0.0.0
    Primary DNS:71.3.0.116
    Secondary DNS:209.26.88.31
    VPI/VCI:8/ 35


    LAN Information

    MAC Address:00:19:cb:16:51:a7
    IP Address: 192.168.2.1
    IP Subnet Mask: 255.255.255.0
    DHCP: Server
    DHCP Start IP: 192.168.2.2
    DHCP Pool Size: 32
    Primary DNS: 0.0.0.0
    Secondary DNS: 0.0.0.0
















    Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]
    (C) Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

    C:\Documents and Settings\Owner>ipconfig /all

    Windows IP Configuration

    Host Name . . . . . . . . . . . . : Ash
    Primary Dns Suffix . . . . . . . :
    Node Type . . . . . . . . . . . . : Mixed
    IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
    WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No

    Ethernet adapter LAC:

    Connection-specific DNS Suffix . :
    Description . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8139/810x Family Fast Eth
    ernet NIC
    Physical Address. . . . . . . . . : 00-0C-76-F3-F3-87
    Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : No
    IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.2.137
    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
    Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.2.1
    DNS Servers . . . . . . . . . . . : 71.3.0.116
    209.26.88.31

    C:\Documents and Settings\Owner>
    Last edited by Xspitfire0; July 31st, 2007 at 07:06 PM.

  5. #20
    Join Date
    July 2007
    Location
    USA
    Posts
    11
    Yay it's working now ^_^

  6. #21
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,007
    Glad to see it useful for You. Good luck and have fun.

  7. #22
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,007
    Bump..........

  8. #23
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,007
    Dont fall...

  9. #24
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,007
    Some bumpage

  10. #25
    Join Date
    October 2007
    Location
    Canada
    Posts
    3

    Angry hey

    um, ive did the test teamspeak website, and it says everything is woking good (i have all green checks).. but people still cannot join?

  11. #26
    Join Date
    December 2004
    Location
    RF
    Posts
    3,007
    One of folloving cases:
    You give them incorrect address.
    The're entered it incorrectly.

    Both should produce either 11004 or unable to connect.

    They have firewall blocking connections to Your server.
    Will produce "unable to connect".

    Please ask 'em to do the following:
    Press start -> run.
    In the "Run program", type
    Code:
    cmd
    and press <Enter>
    In the opened black box, type
    Code:
    tracert your_address. > C:\tracelog.txt
    press <Enter>, and after that command finished send to You contents of C:\tracelog.txt

  12. #27
    Join Date
    December 2007
    Location
    NY
    Posts
    5

    need help

    I tried all the diag you said to do and inserted below. When I try the teamspeak test site the UDP portion fails, while the tcp and http pass.
    what's going on, can someone help me. see attatchments for portfowarding


    thanx...

    [debug]
    MessageTypes=LMTALL
    MessageDepths=LMDALL
    [Main Config]
    ExternalIPDectection=1
    HTTPServer Port=14534
    HTTPServer Enabled=1
    DateTimeFormat=dd-mm-yyyy hh:nn:ss
    TCPQueryPort=51234
    AllowedClientNameChars=
    DisAllowedClientNameChars=()[]{}
    BoundToIp1=
    [WebPost]
    AdminEmail=na
    ISPLinkURL=na
    ISPName=Private
    ISPCountryNumber=2457
    Enabled=1
    PostURL=
    ListPublic=0
    UserAgent=teamspeak
    [log]
    access_r=0
    access_u=0
    channel_registerred=0
    channel_unregisterred=0
    sa=0
    chat=0
    kick_server=0
    kick_channel=0
    [Spam]
    max_commands=10
    in_seconds=2



    Windows IP Configuration



    Host Name . . . . . . . . . . . . : dserver

    Primary Dns Suffix . . . . . . . :

    Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown

    IP Routing Enabled. . . . . . . . : No

    WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No



    Ethernet adapter Local Area Connection 2:



    Connection-specific DNS Suffix . :

    Description . . . . . . . . . . . : NVIDIA nForce Networking Controller

    Physical Address. . . . . . . . . : 00-E0-18-99-88-77

    Dhcp Enabled. . . . . . . . . . . : Yes

    Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

    IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.0.104

    Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0

    Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.0.1

    DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1

    DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.0.1

    Lease Obtained. . . . . . . . . . : Wednesday, January 02, 2008 2:31:15 PM

    Lease Expires . . . . . . . . . . : Wednesday, January 09, 2008 2:31:15 PM



    Tracing route to ts2text.planetteamspeak.com [62.75.222.133]

    over a maximum of 30 hops:



    1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1

    2 3 ms 4 ms 4 ms 72.90.66.1

    3 5 ms 4 ms 4 ms P1-2.LCR-01.SYRCNY.verizon-gni.net [130.81.54.220]

    4 11 ms 12 ms 12 ms 130.81.29.226

    5 12 ms 12 ms 12 ms 0.so-4-3-0.XL4.NYC4.ALTER.NET [152.63.10.29]

    6 11 ms 12 ms 14 ms 0.ge-4-3-0.BR3.NYC4.ALTER.NET [152.63.3.122]

    7 12 ms 12 ms 12 ms te-3-2.car4.NewYork1.Level3.net [4.68.110.233]

    8 23 ms 17 ms 19 ms vlan89.csw3.NewYork1.Level3.net [4.68.16.190]

    9 16 ms 17 ms 17 ms ae-81-81.ebr1.NewYork1.Level3.net [4.69.134.73]

    10 82 ms 87 ms 89 ms ae-4.ebr2.London1.Level3.net [4.69.132.110]

    11 94 ms 89 ms 89 ms ae-2.ebr2.Amsterdam1.Level3.net [4.69.132.134]

    12 88 ms 89 ms 89 ms ae-1-100.ebr1.Amsterdam1.Level3.net [4.69.133.85]

    13 95 ms 94 ms 105 ms ae-2.ebr2.Dusseldorf1.Level3.net [4.69.133.90]

    14 92 ms 92 ms 92 ms ae-1-100.ebr1.Dusseldorf1.Level3.net [4.69.132.129]

    15 103 ms 107 ms 107 ms ae-2.ebr2.Frankfurt1.Level3.net [4.69.132.138]

    16 97 ms 97 ms 117 ms ae-21-52.car1.Frankfurt1.Level3.net [4.68.118.47]

    17 113 ms 99 ms 97 ms ae-17-20.3005.bbr1.fra3.de.inetbone.net [212.162.1.22]

    18 * * * Request timed out.

    19 103 ms 104 ms 104 ms static-ip-85-25-255-50.inaddr.intergenia.de [85.25.255.50]

    20 102 ms 102 ms 102 ms come2play.org [62.75.222.133]



    Trace complete.

  13. #28
    Join Date
    December 2007
    Location
    NY
    Posts
    5

    ?

    anyone out there is does no one look at this thread anymore..?

  14. #29
    BHKai is offline -= Undercover TeamSpeak Fanatic =-
    Join Date
    January 2007
    Location
    LA
    Posts
    4,576
    What about the firewall section of the dlink config.

  15. #30
    Join Date
    January 2008
    Location
    Australia
    Posts
    6

    Red face Cannot get server right

    I have tried for a long time to get a server up but to no avail. I seem to have made a small step in last 24 hours.

    Modem is:
    System Type: SpeedStream 4200-Series
    Config Part #: 003-6190-G07
    Firmware Part #: 004-D240-A63

    I am with Optus on a dynamic IP (have set up a dynamicdns).

    The http://ts2test.planetteamspeak.com scrip finally gives all green lights.

    However of the 3 tests for Server configured and functions properly.
    Common checks:
    http://localhost:<HTTPServer Port>
    telnet.exe - open localhost <TCPQueryPort>
    localhost:<Server Port>
    only results in positive got HTTP
    telnet says cannot open connection to host on connect on port 23.

    netstat -aon results is as follows:

    C:\DOCUME~1\HOME>netstat -aon

    Active Connections

    Proto Local Address Foreign Address State PID
    TCP 0.0.0.0:80 0.0.0.0:0 LISTENING 4012
    TCP 0.0.0.0:135 0.0.0.0:0 LISTENING 1324
    TCP 0.0.0.0:443 0.0.0.0:0 LISTENING 4012
    TCP 0.0.0.0:445 0.0.0.0:0 LISTENING 4
    TCP 0.0.0.0:2777 0.0.0.0:0 LISTENING 4012
    TCP 0.0.0.0:2869 0.0.0.0:0 LISTENING 1812
    TCP 0.0.0.0:10243 0.0.0.0:0 LISTENING 2648
    TCP 0.0.0.0:14534 0.0.0.0:0 LISTENING 2676
    TCP 0.0.0.0:51234 0.0.0.0:0 LISTENING 2676
    TCP 10.1.1.3:139 0.0.0.0:0 LISTENING 4
    TCP 10.1.1.3:1062 58.108.232.189:3684 ESTABLISHED 4012
    TCP 127.0.0.1:1030 0.0.0.0:0 LISTENING 3432
    TCP 127.0.0.1:1058 0.0.0.0:0 LISTENING 2284
    TCP 127.0.0.1:62514 0.0.0.0:0 LISTENING 480
    UDP 0.0.0.0:445 *:* 4
    UDP 0.0.0.0:500 *:* 1000
    UDP 0.0.0.0:1056 *:* 1612
    UDP 0.0.0.0:1112 *:* 1612
    UDP 0.0.0.0:2777 *:* 4012
    UDP 0.0.0.0:4500 *:* 1000
    UDP 0.0.0.0:8767 *:* 2676
    UDP 10.1.1.3:123 *:* 1464
    UDP 10.1.1.3:137 *:* 4
    UDP 10.1.1.3:138 *:* 4
    UDP 10.1.1.3:1900 *:* 1812
    UDP 127.0.0.1:123 *:* 1464
    UDP 127.0.0.1:1059 *:* 4012
    UDP 127.0.0.1:1092 *:* 1104
    UDP 127.0.0.1:1900 *:* 1812
    UDP 127.0.0.1:44301 *:* 1628
    UDP 127.0.0.1:45301 *:* 2212
    UDP 127.0.0.1:62514 *:* 480

    Any help appreciated

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Whispering AND 3D Sound? Common way?
    By KEMBL in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: November 10th, 2015, 12:10 PM
  2. [Resolved] TS3 Server Crash (common\parameter\parameterparser.cpp:252)
    By Eiki87 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 30
    Last Post: August 1st, 2015, 12:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •