Forum

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Join Date
    October 2009
    Location
    New York
    Posts
    6

    Admin Registration Removed

    I'm the root Admin and i just accidentaly removed my own registration and when i reconnected i can no longer login to my admin panel nor client. There are no other SA's. Any solution?

  2. #2
    BHKai is offline -= Undercover TeamSpeak Fanatic =-
    Join Date
    January 2007
    Location
    LA
    Posts
    4,576

  3. #3
    Join Date
    October 2009
    Location
    New York
    Posts
    6
    Thanks. Actually i have no Windows Server installed, i just purchased the hosting and whatnot.

  4. #4
    BHKai is offline -= Undercover TeamSpeak Fanatic =-
    Join Date
    January 2007
    Location
    LA
    Posts
    4,576
    Then you need to contact the TS host.

  5. #5
    Join Date
    October 2009
    Location
    New York
    Posts
    6
    I set everything up, therefore i'm the host.

  6. #6
    BHKai is offline -= Undercover TeamSpeak Fanatic =-
    Join Date
    January 2007
    Location
    LA
    Posts
    4,576
    Then copy the server.db file to your pc and use the tool I posted.

  7. #7
    Join Date
    October 2009
    Location
    New York
    Posts
    6
    Ok i got them on my pc in a folder now. I just moved server.db to the directory where TeamSpeak is installed, is this correct?

  8. #8
    BHKai is offline -= Undercover TeamSpeak Fanatic =-
    Join Date
    January 2007
    Location
    LA
    Posts
    4,576
    I think it needs to be in the same folder that script is, after add the user then you can put it back from where you got it from on your server.

  9. #9
    Join Date
    May 2006
    Location
    Europe/Czech Rep.
    Posts
    1,616
    Quote Originally Posted by BHKai View Post
    I think it needs to be in the same folder that script is, after add the user then you can put it back from where you got it from on your server.
    I will add that you should stop your teamspeak before rewriting it. Start it back afterwards.

  10. #10
    Join Date
    October 2009
    Location
    Germany
    Posts
    13

    yep Lost Password

    Well not so much lost as never had I wrote it down wrong first uot of the gate, go figure.
    Anzwaz, running the server off mz second machine here, so have full access to all files and folders. I read the post and download the tool zou guzs made but it will not load on mz Windows Home XP 32 system that the server is running off of not sure whz simplz sazs unable to load, tried redownloading in case of bad transfer got the same. I can access the normal Admin section but it is the super admin I wrote down wrong. Anz other ideas wouod hate to have to unload the entire thing, reload the program and reconfigure it again, plus reregister all mz people.
    Anz assist wouod be a help and zes I am a total Noob at this never done it befiore no idea what I am doing ot start with so keep explenations abuot average for a 3 zear old please I will not be offended.
    Thanks again
    HDG
    US Army Ret. VFW

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Admin permissions not being removed
    By Tuscola253 in forum Permission System
    Replies: 1
    Last Post: December 28th, 2012, 10:55 AM
  2. [Resolved] registration on server power (admin with limited registration power)
    By Col.Kurtz in forum Permission System
    Replies: 2
    Last Post: May 18th, 2012, 01:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •