Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    4

    Will TS work on Windows 7 64 bit ?

    Hi All,

    Will the current teamspeak 2 client work on Windows 7 64 bit?

    I just ordered a new PC with this OS but forgot to check if teamspeak will work.

    Thanks in advance.

    Sam

  2. #2
    Join Date
    November 2008
    Location
    United States
    Posts
    1,718
    Some people have problems and some people don't. Someone could argue both sides. I know people with Windows 7 64bit that have no problem what so ever.

    TS3 beta will be available on the 19th. I'm sure it will be far more compatible with all the new gizmos and gadgets coming out.

  3. #3
    Join Date
    October 2004
    Location
    England, UK
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by lanzia View Post
    Will the current teamspeak 2 client work on Windows 7 64 bit?
    I use Teamspeak 2 on Windows 7 x64 and it works just fine. Occasionally it "forgets" which sound input it should be using, but not too often, and it's easy to change.

    BTW, wrong forum mate. This is the Teamspeak 3 support forum, not Teamspeak 2.

  4. #4
    Join Date
    October 2004
    Location
    Germany
    Posts
    129
    Teamspeak 3 will not support Windows 7. You have to wait until TS4 comes out 2035

    Sure will TS3 support Windows 7
    Last edited by Julian; December 16th, 2009 at 11:28 PM.

  5. #5
    Join Date
    August 2009
    Location
    Across the street
    Posts
    216
    Quote Originally Posted by Julian View Post
    Teamspeak 3 will not support Windows 7. You have to wait until TS4 comes out 2035
    That soon, eh?

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    1

    Win7 x64 + TS3

    works fine for me.....

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    United States
    Posts
    6
    Working great for me!

    (Windows 7 Home Premium x64)

  8. #8
    Join Date
    December 2009
    Location
    Vancouver, BC
    Posts
    89
    Works fine for me. Windows 7 Ultimate 64-bit.

    Though I do need to run it as administrator or it can't edit / create my config file.

  9. #9
    Join Date
    December 2009
    Location
    Florida
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by Arterio View Post
    Works fine for me. Windows 7 Ultimate 64-bit.

    Though I do need to run it as administrator or it can't edit / create my config file.
    Same about using the run as administrator. Other then that, i have a handful of clan mates using Windows 7 64 with no issues so far.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Will TS work on Windows 10 ?
    By kravetsa in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 8
    Last Post: July 29th, 2015, 09:00 PM
  2. Cannot get TS3 to work in Windows 7/64 bit
    By thetazva in forum Windows
    Replies: 3
    Last Post: May 3rd, 2012, 02:36 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: June 13th, 2011, 10:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •