Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    June 2004
    Location
    germany
    Posts
    16

    Change Push-to-Talk

    Hello,

    sometimes when I want to change the push to talk button from the settings I get the gray box for the key but it does not recognize it.

    Only the setup wizard does the job then. Can't find out what is causing this.

    Specs:

    64-Bit Client
    Win7 Ultimate

    Kind regards
    Marcel Wlotzka

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    172
    Try clicking on your icon and change compatability to Vista Service Pack 2 and see if that helps. I had a few issues with my Win7 Ultimate and changed it and now so far its fine.

  3. #3
    Join Date
    November 2008
    Location
    United States
    Posts
    1,718
    what key are you trying to use?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: August 10th, 2014, 06:12 PM
  2. [Already possible] Toggle to talk instead of push to talk
    By deadman10101 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: February 6th, 2014, 12:02 AM
  3. Max Idle Time Exceed/Talk with push to talk
    By Marcilio in forum Permission System
    Replies: 9
    Last Post: August 11th, 2011, 06:33 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: May 29th, 2011, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •