Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Odessa, Ukraine
    Posts
    1

    ServerQuery: clientaddperm

    Does it work? It always return same error:
    "error id=1024 msg=invalid\sserverID"

    Or maybe just could you please tell me, how to set client's 'power' to 100 or change 'needed power' to 75 for some permissions?

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Denver, CO
    Posts
    7
    every time I've seen that error it is because I didn't specify the server id (sid)
    so maybe try this:

    use sid=1
    <then your command and setting here>



    edit: (well, sid=1 is the 1st instance or primary server, if you have multiple servers you would specify the correct sid)
    Last edited by Toasty; December 20th, 2009 at 02:09 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [No Bug] [Serverquery] Unable to set Icon with clientaddperm
    By Freigeist93 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 1
    Last Post: December 28th, 2012, 08:05 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: November 9th, 2012, 01:41 PM
  3. How do I set up my ServerQuery?
    By Dextral in forum Server Support
    Replies: 1
    Last Post: September 16th, 2012, 01:19 AM
  4. Prevent serverquery users from seeing serverquery users?
    By Morthawt in forum Permission System
    Replies: 5
    Last Post: July 16th, 2012, 09:32 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •