Forum

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    33

    Serverpermission from 75 to 100

    What i must do, that my admingroup increase from 75 too 100? So i cann all rights use?

    Anyone know this?


    Greets,
    Tigerle

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    136
    No one knows?

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    136
    Most helpful solution so far has been:

    Quote Originally Posted by PhoenixPower View Post
    You can get all permissions in the teamspeak client by adding yourself to the Admin Server Query group (sgid 2), but if you screw up permissions in there you might not be able to fix them through telnet anymore. This is a rather hacky way ofcourse, and it would be better to make a new server group and add the permissions manually. But if you want to do it anyway run the following commands in the ServerQuery.

    Code:
    login serveradmin <serveradminpass>
    use <virtual server id>
    servergroupaddclient sgid=2 cldbid=<client database id>
    The default virtual server id is 1. And you can get the client database id from the Client Permission screen or you can list them with the clientdblist ServerQuery command.
    But it seems to result in snot/sfound parameter errors.

    Using sgid as 2 and cldbid as 2

  4. #4
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Connect to your Server.
    Press CTRL+SHIFT+V
    run the following code
    Code:
    login serveradmin YOUR_PASSWORD
    use sid=1
    servergroupaddclient sgid=2 cldbid=YOUR_ID
    Howto retrieve YOUR_PASSWORD is explained in doc/server_quickstart.txt folder.
    To find out YOUR_ID click on your Name and look for "Database ID: x".

    Now enjoy your unlimited powers.

  5. #5
    Join Date
    December 2009
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    136
    Authentication as Manual
    Using serveradmin login

    Command
    use sid=1
    servergroupaddclient sgid=2 cldbid=2
    error id=0 msg=ok (20 ms)
    error id=2568 msg=insufficient\sclient\spermissions failed_permid=17281 (20 ms)
    Total: 40 ms

  6. #6
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    33
    Quote Originally Posted by Fire86 View Post
    Connect to your Server.
    Press CTRL+SHIFT+V
    run the following code
    Code:
    login serveradmin YOUR_PASSWORD
    use sid=1
    servergroupaddclient sgid=2 cldbid=YOUR_ID
    Howto retrieve YOUR_PASSWORD is explained in doc/server_quickstart.txt folder.
    To find out YOUR_ID click on your Name and look for "Database ID: x".

    Now enjoy your unlimited powers.
    But in this group you have only grant permission 75, but i wanna have grant 100 :-/


    Greetz,
    tigerle

  7. #7
    Join Date
    December 2009
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    136
    Quote Originally Posted by tigerle View Post
    But in this group you have only grant permission 75, but i wanna have grant 100 :-/


    Greetz,
    tigerle
    Group 2 is Server Query Admin correct?
    Group 6 is Server Admin.

    The command is correct I think... now just need to override the permission issue with the command result?

  8. #8
    Join Date
    December 2009
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    136
    Think I've got it now...

    Going to test on a fresh installation and if I have I'll posted up instructions with some images for those who are still having trouble.

  9. #9
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    10
    Well, this means you've either fucked up your "Admin Server Query" group or mistyped your password.
    Use
    Code:
    whoami
    to check your status.
    Result should be
    Code:
    .... client_database_id=1 client_login_name=serveradmin client_unique_identifier=serveradmin
    error id=0 msg=ok  (32 ms)
    You might wanna start from scratch (simply delete database file) if this doesn't help.

    Group 2 is Server Query Admin correct?
    Group 6 is Server Admin.
    Correct.

    But in this group you have only grant permission 75, but i wanna have grant 100 :-/
    Admin Server Query group has full powers (100). No exceptions.

  10. #10
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    33
    Quote Originally Posted by Fire86 View Post
    Connect to your Server.
    Press CTRL+SHIFT+V
    run the following code
    Code:
    login serveradmin YOUR_PASSWORD
    use sid=1
    servergroupaddclient sgid=2 cldbid=YOUR_ID
    Howto retrieve YOUR_PASSWORD is explained in doc/server_quickstart.txt folder.
    To find out YOUR_ID click on your Name and look for "Database ID: x".

    Now enjoy your unlimited powers.
    if i do this i become:
    error id=2568 msg=insufficient\sclient\spermissions failed_permid=17280 (20 ms)
    Total: 128 ms

    And on TS3 he connect me a second time with plattform: serverquery


    Do i anything wrong?

  11. #11
    Join Date
    December 2009
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    136
    This may help: http://forum.teamspeak.com/showthread.php?t=46779

    Quote Originally Posted by tigerle
    if i do this i become:
    error id=2568 msg=insufficient\sclient\spermissions failed_permid=17280 (20 ms)
    Total: 128 ms

    And on TS3 he connect me a second time with plattform: serverquery


    Do i anything wrong?
    Try it from a fresh install.

  12. #12
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    33
    ok how i clear my TS Server or shut down the Server?

  13. #13
    Join Date
    December 2009
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    136
    Quote Originally Posted by tigerle View Post
    ok how i clear my TS Server or shut down the Server?
    Simple way, just delete all the files and start again.

    If using MySQL, select the tables and 'dump'.

  14. #14
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    33
    Quote Originally Posted by jwevrsn View Post
    Simple way, just delete all the files and start again.

    If using MySQL, select the tables and 'dump'.
    i dont have to shut down ts3? so stop the process?

  15. #15
    Join Date
    December 2009
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    136
    Well yes because you'd be deleting all files?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •